A holland sereghajtó a Heraclest látja vendégül szombaton. A házigazda újoncként vágott neki az évnek, és eddig, olybá tűnik, csak átszállójegyet váltott a gárda az első ligára. Mindössze 1 pontja van, a védelme átjáróház. A Heracles ezzel szemben a 7., idegenben is masszív a gárda, ráadásul jó passzban van. A minap a kupában az almeoi együttes jutott tovább kettejük párharcán. A vendégek ma is jó eséllyel behúzzák a három pontot, amely dupla pénzt ér.

Az Union Berlin a Herthát fogadja szombaton. Mindkét alakulat a tabella második felében tanyázik, a piros-fehérek a bennmaradásért harcolnak, váltakozó sikerrel. A hátközi kupafordulóban Freiburgban sikerült nyernie a gárdának. A kékek a Bundesligában jobban állnak valamelyest, de teljesítményük hektikus, a Drezda ellen csak büntetőkkel jutottak tovább a kupában. A fővárosi rangadón gólváltással és egy további találattal kalkulálunk, amely 1.7 fölött fizet az irodáknál.

A Genoa drámai körülmények között kapott ki Torinóban a bajnoktól, Motta fiai nagyot küzdöttek emberhátrányban. Vasárnap otthon az Udinésével meccselnek – a friuliaiak az utolsó két bajnokijukon 11 gólt kaptak! A piros-kékek még most is a vonal alatt tanyáznak, és bár több hiányzójuk is lesz, ma begyűrik a kiesési rangadón a vendégeket – kétszeres pénzt fizetnek az irodák a H-ért…

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!