Szombaton délután a kiesés elől menekülő Mainz a BL-ben továbbjutó Dortmundot látja vendégül. A piros-fehérek két győztes fellépés után kikaptak, így továbbra is a veszélyes zónában tanyáznak. A sárga-feketék sokat botladoztak a Bundesligában, ám legutóbb kivégezték a Düsseldorfot. Mindkét brigádnak nagyon kellene a három pont: gólváltással és egy további találattal számolunk, amely 1.7 fölött fizet az irodáknál.

Este Hollandiában az újonc Twente az edzőváltáson átesett Vitesse alakulatát fogadja. A piros-fehérek remekül kezdték a szezont, de az elmúlt hetekben kevesebb sikerélmény éri a társulatot, ugyanakkor otthon szép számmal termelik a gólokat. A sárga-feketék mélyrepülése a múlt héten egy iksszel tán megállt. Itt is kombinált tippet adunk: mindkét háló megzörren, és valamelyik csapat bevisz még egy gólt – ezért a kimenetelért 1.66 fölött lehet fogadni.

Vasárnap délután az Old Traffordra az Everton érkezik. A vörösök a Premier League-ben két nyertes rangadót vívtak meg egymás után, ezzel javítottak eddigi szürke produktumukon. AZ Everton másfél hete menesztette korábbi menedzserét, a váltás bejött, hiszen legyőzték a legutóbbi játéknapon a Chelsea-t. Mindkét gárda inkább az előrejátékban erős, éppen ezért az 1.65-ös gólváltásos tippet favorizáljuk.

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!