A Premier League egyik újonca ellen lép pályára ma Frank Lampard alakulata: Norwich-Chelsea meccset rendeznek szombaton ebéd után. A kanárik a Pool-tól elszenvedett vereség után javítottak, legyőzték a szarkákat (Newcastle 3-1), így bizakodó hangulatban várhatják a fővárosiakat. A kékek eddig nem tudtak tétmeccset nyerni, az elvesztett Európai Szuperkupa után a ligában is botladoznak. Súlyos vereségbe futottak bele az Old Traffordon (Manchester United 4-0), majd a Stamford Bridge-en sem bírtak a Leicesterrel (1-1). Még nem állt össze a gárda, ezt pedig otthon a Norwich kihasználhatja. A gólváltás 1.55 körüli pénzért jó választás lehet.

A Bundesligában a Düsseldorf a Leverkusent látja vendégül: mindkét alakulat nyert az első fordulóban, a Fortuna Brémában győzött, míg a piros-feketék otthon a Paderborn alakulatát múlták felül. Ami jellemző mindkét társulatra, hogy felvállalják a nyílt támadófocit. Ma is találatokkal kalkulálunk, a tippmixpro ajánlatában szerepel a mindkét csapat betalál és +2,5-ös opció – nos ez 1,7-ért mindenképpen bevállalós kategória.

Vasárnap irány Hollandia: a bajnokságot három vereséggel kezdő Zwolle a remeklő újoncot látja vendégül. A házigazda kerete meggyengült a nyáron, és egyelőre nem tudott csapattá érni a kék-fehér alakulat. A Sparta ezzel szemben parádézik, egy Feyenoord elleni idegenbeli remit követően két sikert is elkönyvelhetett. Ma is a rotterdamiak az esélyesek, de a gólokban jobban bízunk: ha három összejön, akkor 1,5-ös szorzóval kalkulálhatunk!

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!