Rangadót rendeznek a Bundesligában szombaton délután: a Dortmund a Leverkusent fogadja. A hazaiak a remek rajt után legutóbb az újoncnál botlottak (Union 3–1), így ma muszáj lenne javítaniuk a sárga-feketéknek. A Bayer pontot veszített otthon a Hoffenheim ellen, hiába volt megannyi lehetősége a piros-fekete alakulatnak, nem tudták berúgni a helyzeteiket. Ma a találatokban érzünk fantáziát, megzördül mindkét háló, és lesz még legalább egy harmadik gól is – ez 1,6 fölött fizet az irodáknál.

Szombaton este az Inter vendége az Udinese lesz. Conte mester alakulata eddig megnyerte mindkét bajnokiját, igaz, a Lecce és a Cagliari ellen illett is hozni a kötelezőt. A zebrák a Milan legyőzése után megadták magukat a Firuliban a Parmának, ez azért meglepetésnek számított a remek rajt után. Ma a kék-feketét sikerét várjuk, no és találatokkal is érdemes kalkulálni. A H és over kombó már 1.8-at ér az irodáknál.

Vasárnap délután a norvég második vonal felé vesszük az irányt. A Nest Sotra a középmezőnyben tanyázik, viszont még van esélye a rájátszásra, így felettébb motivált lesz. Otthonában erős mérleggel rendelkezik. Mai vendége a Tromsdalen lesz, amely sereghajtó a ligában, idegenben egy siker mellett kilencszer megégett, gólkülönbsége 15-30. Volt ez fellángolása a kékeknek, de aztán legutóbb ismét kapituláltak (Ham-Kam 2-5). Ma sem várunk meglepetést, a házigazda gólos meccsen nyerhet – kombinálva 1.7 körüli szorzóért…

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!