1,5 milliárdot ajánlottak a magyar csatárért, de nem engedték el - ő lehetne a rekorder

Sallai Rolandért 5 millió eurót kínált az egyik francia klub, de az APOEL nem adta el a magyar csatárt. Premier League-csapat is érdeklődik iránta.
Budai László 2018. június 5., kedd 11:56
Sallai Rolandért 5 millió eurót kínált az egyik francia klub, de az APOEL nem adta el a magyar csatárt. Premier League-csapat is érdeklődik iránta.
Szerző: Budai László 2018. június 5., kedd 11:56

A ciprusi sajtó szerint kérdéses a jövője az APOEL magyarjának, Sallai Rolandnak, akiért több klub is érdeklődik.

Úgy tudják, a 29 bajnokin 9 gólt szerzett és a csapattal bajnoki aranyérmet nyert csatárért egy 5 millió eurós (közel 1 milliárd 600 millió forintos) ajánlatot is kapott az APOEL elnöke, azonban nem engedte el a játékost. az ajánlat egy meg nem nevezett francia együttestől érkezett.

Ezek után kérdés, hogy milyen ajánlatra bólintanának rá a ciprusiak, és mikor engednék el a futballistát.

Egyelőre nem adják Sallait

Az olasz Mediagol hétfőn arról írt, hogy a Premier League-be visszajutott Fulham is szeretné szerződtetni Sallait. A klub elnöke, Prodromosz Petridisz ezt cáfolta, és beszélt a játékos jövőjéről.

Most nem adjuk el a játékost. Az BL-selejtezőkörök végéig biztosan megtartjuk, aztán majd meglátjuk. Jelenleg csak ez a francia ajánlat érkezett.

A magyar labdarúgó játékát egyébként több európai egyesület megfigyelője is élőben követi majd a Fehéroroszország-Magyarország összecsapáson szerda este.

Amennyiben Sallait ötmillióért értékesítenék, ő lenne a legdrágábban eladott futballista a ciprusi első osztályból.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
ZTE
Márton Gábor
Márton Gábor vezetőedző elmondása szerint a következő idényben is ő ül majd minden bizonnyal a Zalaegerszeg kispadján, és hosszabb távra tervez a kék-fehéreknél. (sportal.blikk.hu)
Tovább az összes átigazoláshoz