Csökkentené Dzsudzsák fizetését a Bursaspor - katari és kínai érdeklődőkről írnak

Feltöltve: 2016, február 11 - 19:58 Frissítve: 2016, február 12 - 13:56

Török lapinformációk szerint három légiósnak, közöttük Dzsudzsák Balázsnak is erősen bizonytalanná vált a helyzete a Bursaspor csapatánál. Azt írják, hogy a magyar szélső egyik lehet azon játékosoknak, akik a költségcsökkentések miatt alacsonyabb fizetési kategóriába kerülhetne a klubnál, megfelelő ajánlat esetén pedig akár értékesítené is a csapata. Állítólag Katarból és Kínából is lenne kérője a nyáron.

A sporyorum.com.tr cikke szerint Tom de Sutter, Bakau Traore és Dzsudzsák Balázs szerepel azon játékosok listáján, akikkel magas fizetésük miatt tárgyalásokba kezd a Bursapor, amely anyagi gondjai miatt csökkentenie szeretné a kiadásait.

A portál azt írja, hogy Dzsudzsák 2019-ig szóló szerződése szerint 1,7 millió eurót kap éves fizetéseként, ezen faragna csapata, a három említett légiós pedig összesen 20,7 millió eurójába, azaz 6,5 milliárd forintba fáj a klubnak.

A cikke szerint nem zárható ki, hogy a három légióst megfelelő ajánlat esetén értékesítenék is majd a szezon végén, állítólag Katarból és Kínából is érdeklődnek irántuk.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.