Értelmetlen igazolással pótolnák Németh Krisztiánt Amerikában

Feltöltve: 2016, február 2 - 10:33 Frissítve: 2016, február 2 - 11:41

Török és amerikai lapinformációk szerint a Galatasaray támadóját, Yasin Öztekint szemelte ki a Sporting Kansas City a Katarba igazolt Németh Krisztián pótlására. Az SKC legnagyobb szurkolói oldala értetlenül fogadta a hírt, mi szerint a klub több mint 3 millió dollárt ajánlott az isztambuliaknak, akik a megkeresésre első körben nemet mondtak, mondván Némethet elengedte a vezetés, de egy "zsákbamacskáért" ekkora összeget már kifizetne.

A Sporting Kansas City lehetséges törökországi igazolásáról számolt be a reportingkc.com, mondván a klub a Galatasaray támadóját, Yasin Öztekint szemelte ki magának, és egy több mint 3 millió dolláros ajánlattal be is kopogtatott már Isztambulban.

A lap szerint érthetetlennek tűnik, miért engedte el ennél kevesebbért és miért nem tartotta meg inkább az SKC Németh Krisztiánt, aki "tökéletesen passzolt" a csapatba és nagyszerűen mutatkozott be első idényében az MLS-ben.

A portál úgy véli, ehhez képest most a klub vezetése arra készül, hog egy olyan játékosért fizessen több pénzt, aki ugyan elképzelhető, hogy beválik, de egyelőre keveset tudni róla és arról, hogyan alkalmazkodik majd az amerikai futballhoz és körülményekhez.

Mint ismeretes, az SKC magyar támadója Katarba, az Al-Gharafa csapatához szerződött. Németh kedden, saját Facebook-oldalán világított rá a döntése okaira és arra, miért kellett távoznia a Kansastől.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON