Bejelentette Németh Krisztián érkezését a katari klubja - hivatalos

Feltöltve: 2016, január 30 - 21:07 Frissítve: 2016, január 30 - 23:01

A katari al-Garafa együttese a hivatalos honlapján jelentette be, hogy leigazolta a magyar válogatott csatárát, Németh Krisztiánt. A Kansas City korábbi támadója átesett az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon, és hamarosan csatlakozik új csapatának keretéhez.

A Kansas City a mai reggel folyamán bejelentette Németh Krisztián távozását, estére pedig biztossá vált, hogy a magyar válogatott csatára a katari al-Garafa játékosa lesz - erről a közel-keleti klub honlapja számolt be.

Korábban a játékost képviselő CMG menedzserirodától azt a tájékoztatást kaptuk, hogy a támadó engedélyt kapott az amerikai csapattól, hogy Katarba utazzon a személyes kondíciókról tárgyalni, és hogy részt vegyen az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon.

A feleknek a jelek szerint minden részletben sikerült megegyezniük, Németh pedig hamarosan csatlakozik is a csapat keretéhez.

Arról nincs hír, hogy a válogatott csatár mekkora összegért cserébe váltott klubot. Mindenesetre az amerikai bajnokság szabályzata szerint az átigazolási díjnak a kétharmada illetné meg váltás esetén a kansasi klubot. Amerikai sajtóhírek szerint az al-Garafa hárommillió dollárt, azaz közel egymilliárd forintot fizethet érte, a klub a lapok szerint az Európa-bajnokság után akár értékesítheti is a magyar válogatott támadót, és ebből is részesülne még a Kansas.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON