Fordulat: Dzsudzsákért sokkal nagyobb összeget fizethetett a Bursaspor

Feltöltve: 2016, január 30 - 15:15 Frissítve: 2016, január 30 - 16:04

Egy török újságíró szerint a Bursaspor együttese a korábban emlegetett 1,6 millió euró helyett egy jóval nagyobb, 12 millióra rúgó összeget fizetett a magyar válogatott csapatkapitányának megszerzéséért, amely közrejátszhatott abban, hogy a klub jelenleg komoly anyagi gondokkal küzd.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Bursaspor együttese nehéz anyagi helyzetbe került, amely miatt a török gárda az utóbbi időben csak késve fizetett a játékosainak.

A klub ügyeiben jól értesült török újságíró, Orhan Güney utánajárt annak, hogyan halmozhatott fel ilyen nagy adósságot a bursai csapat. A szakíró úgy értesült, a gárda az elmúlt nyáron közel 60 millió eurót költött játékosok vásárlására, a nyilvánosságra hozott összegek pedig nem minden esetben fedik a valóságot.

Dzsudzsák Balázst például állítása szerint nem 1,6 millió euróért cserébe igazolták le a Dinamo Moszkva csapatától, hanem az összeg valójában 12 millió euróra rúgott - annak ellenére, hogy már csak fél év volt hátra a szerződéséből.

A szerző szerint a Bursaspor hivatalosan 19 millió eurós mínuszt könyvelt el a 2015-ös kimutatásában, amelybe belekalkulálták az újonnan felépített Timsah Aréna költségeit is.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON