Egyelőre nem biztos Németh Krisztián katari szerződése

Feltöltve: 2016, január 30 - 10:34 Frissítve: 2016, január 30 - 14:01

Bár az amerikai hírek szerint Németh Krisztián biztosan Katarban folytatja pályafutását, egyelőre nem dőlt el 100%-osan a támadó jövője. A támadó elutazott Katarba, amire engedélyt kapott a Sporting SKC-től.

Bár a Kansas City már bejelentette, egyelőre nem biztos Németh Krisztián katari szerződése. A csapattársa, Dom Dwyer egy azóta már törölt Twitter-bejegyzésben elköszönt tőle, és a nyilatkozataiban Peter Vermes, a klub vezetőedzője is megköszönte a támadó eddigi remek teljesítményét, és sok sikert kívánt neki.

Németh Krisztián valóban az ázsiai országba utazott, mindezek ellenére azonban egyelőre nem végleges a katari megállapodás. A játékost képviselő CMG menedzseriroda megkeresésünkre azt a tájékoztatást adta, hogy valóban lehet szó váltásról: a játékos orvosi vizsgálatra és a személyes kondíciókról tárgyalni utazott Katarba, mivel erre a két klub megegyezését követően az Sporting Kansas Citytől engedélyt kapott, de a részletekről és az okokról későbbre ígértek tájékoztatást, mivel arról csak akkor van értelme beszélni, ha az átigazolás megvalósul.

Az al-Garafa hétszeres katari bajnok, korábban megfordult a klubnál például Sonny Anderson, Juninho, Zé Roberto és Djibril Cissé is. Az amerikai sajtó szerint Németh klubváltásában és katari szerződésében közrejátszhat az is, hogy a nyári Európa-bajnokságra készülő magyar válogatott összetartásaira onnan könnyebben utazhat haza, mint Amerikából.

A bajnokság szabályzata szerint az átigazolási díjnak a kétharmada illetné meg váltás esetén a kansasi klubot. Amerikai sajtóhírek szerint az al-Garafa hárommillió dollárt, azaz közel egymilliárd forintot fizethet érte, a klub a lapok szerint az Európa-bajnokság után akár értékesítheti is a magyar válogatott támadót, és ebből is részesülne még a Kansas.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON