Gyönyörű gesztust tett egy csapat 80 éves szurkolójának

Feltöltve: 2016, január 30 - 08:28 Frissítve: 2016, január 30 - 08:41

Ingyenesen és egy luxusautóval fuvarozza minden hazai meccsre mostantól a holland Ajax azt a 80 éves szurkolót, aki nagyjából 60 éve jár ki az amszterdamiak meccseire, de már nem mer vonatra szállni.

A Willem nevű, 80 éves úriember elmondása szerint még emlékszik azokra az időre, amikor még Johan Cruyff a csapat közelében sem volt, és a '60-as évektől rendszeres résztvevője az Ajax mérkőzéseinek.

Azonban az idő előrehaladtával rájött a hűséges drukker, hogy már nem mer egyedül vonatra szállni, ekkor írt egyik családtagja, Esther az egyik közösségi oldalon, hogy lenne-e esetleg olyan bérletes szurkolótárs, aki hajlandó lenne el- és hazafuvarozni a korosodó "fanatikust" a mérkőzésekre.

A klub azonban közbelépett és jelezte a hölgynek, hogy mostantól, a szezon végéig egy Mercedesszel szállítják majd az öregurat az amszterdami ArenA-ba és vissza.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON