"Németh Krisztián, maradj!" - kiakadtak Amerikában a szurkolók

Feltöltve: 2016, január 22 - 10:26 Frissítve: 2016, január 22 - 13:00

Komoly értetlenséggel fogadták egy amerikai sportportálon, hogy a Sporting Kansas City esetleg elengedné a télen egyik legjobbját, a magyar Németh Krisztiánt. A cikk szerint abban bíznak az SKC drukkerei, hogy a klubvezetők jobb ajánlatot tudnak majd letenni az első MLS-évében remek teljesítményt nyújtó csatárnak, és remélik, hogy a vezetők a légiósra és a középpálya motorjára, Benny Feilhaberre áldozzák majd a játékosdrafton megszerzett többletköltségvetést.

Mint ismeretes, kétségessé vált az utóbbi hetekben, hogy Németh Krisztián marad-e az amerikai profi ligában (MLS) szereplő Sporting Kansas City csapapatánál, amely olyan konkrét vételi ajánlatot is kapott a magyar válogatott csatárért, ami után elképzelhető, hogy klubot vált a magyar légiós.

A jelek szerint a drukkereket alaposan kiakasztotta Németh távozásának lehetősége, a tekintélyes Sports Illustrated című lap szurkolói oldalán, a Fanly-n különc cikk foglalkozott a kansasi kedvenc sorsával.

A portál abban reménykedik, hogy fordul a kocka, és az SKC vezetése képes lesz megtartani (és meg is akarja tartani) a támadót.

"Ha az MLS a céloknak megfelelően 2022-re a legerősebb bajnokságok közé akar kerülni a világon, akkor az olyan sikeres játékosokat, mint Németh Krisztián, nem szabad eladni" – fogalmaznak a cikkben.

A drukkerek lehetséges megoldást is ajánlanak Németh (illetve a másik kedvenc, Benny Feilhaber) megtartására, mivel úgy érzik, bármelyikük távozása komoly érvágást és gondot jelentene majd a klubnak. A nemrég lezajlott játékosbörzén, avagy SuperDrafton megszerzett (értékesítették a draftjogukat), 2,1 millió dolláros többletköltségvetést a portál szerint a két kulcsember megtartására kellene fordítania a klubnak, és a cikk szerint a vezetők is hajlandóak lehetnek erre áldozni, ennek is köszönhetőek a Kansas egyelőre visszafogott átigazolási manőverei.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON