Szexvideó, zsarolás: Megdöbbentő részletek Benzemáról

Feltöltve: 2016, január 12 - 10:53 Frissítve: 2016, január 12 - 10:54

Gyerekkori barátjának, Karim Benzemának a szerepéről beszélt az ismert szexvideós ügyben megzsarolt Lyon-középpályás, Mathieu Valbuena. Az áldozat szerint a Real Madrid támadója egyértelműen együttműködött a bűnözőkkel.

A francia Le Monde cikkében szivárogtak ki részletek Mathieu Valbuena, a zsarolási ügyben tett vallomásából, amelyben korábbi jóbarátjának, Karim Benzemának a szerepéről beszélt.

- Karim azonnal a lényegre tért és azt mondta, "Mat, van itt egy nagyon kínos videó". Azt is mondta, hogy kedvel engem, ezért is kell szóba hoznia az ügyet. Először arra gondoltam, hogy tényleg csak figyelmeztetni akar a videó miatt, de aztán amikor szóba hozta, hogy bemutat valakinek, aki „segít megoldani az ügyet”, meglepődtem… Nem azt mondta, hogy valakik pénzt akarnak tőlem, de ahogy beszélt a dologról, éreztem, hogy igenis meg akarnak zsarolni. Karim a lánya életére esküdözött, hogy látta a videót, de nincs másolata. Kérdeztem, mit látott, erre egy-két részletet felidézett belőle, amivel nagyon rám ijesztett. Valójában csak hazudott nekem, hogy így találkozzam az ismerősével, akinek egyszerűen csak szívességet akart tenni – tette hozzá a középpályás.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON

                                                                 

  • Az MLSZ tájékoztatása szerint Gera Zoltán belázasodott, így néhány napig nem állhat majd a szakmai stáb rendelkezésére. A keddi esőzéseket követően szerdán a csapat már jó időjárási körülmények között dolgozhatott az ausztriai edzőtáborban, továbbá kiderült az is, hogy Bernd Storck május 31-én hirdeti majd ki az Európa-bajnokságra utazó játékosok névsorát.

    MA A TV-BEN: EL-meccsek újratöltve