Honvéd: "Eléggé fájdalmas volt" – csöveket távolítottak el az egyik legnagyobb tehetség térdéből

Keresztszalagműtétjét követően elkezdte a rehabilitációt Banó-Szabó Bence, a Honvéd utánpótlás-válogatott középpályása.
Csakfoci Admin 2020. június 13., szombat 15:09
Keresztszalagműtétjét követően elkezdte a rehabilitációt Banó-Szabó Bence, a Honvéd utánpótlás-válogatott középpályása.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. június 13., szombat 15:09

Banó-Szabó Bence a Kisvárdával vívott mérkőzés hetében sérült meg, az egyik edzésen, egy ártalmatlan szituációban. A leérkezés után hátrabicsaklott a lába, az orvosi vizsgálatok után kiderült, az utánpótlás-válogatott középpályás keresztszalag-szakadást szenvedett, így elkerülhetetlen volt a műtét. A beavatkozás sikeres volt, miután május végén Dr. Abkarovits Géza operálta meg Székesfehérváron.

A Honvéd 20 éves játékosa már elkezdte a rehabilitációját és elmondta, a célja az, hogy még erősebben, még jobb játékosként térjen vissza, mint amilyen a sérülése előtt volt.

- Nagyon az út elején járok, úgyhogy erről még annyira nem szeretnék beszélni. Nyilván már érzem a fejlődést a magamon. Türelmesebb vagyok, máshogy látok egy szituációt, máshogy nyilvánulok meg. De ez leginkább az idő elteltével fog változni nagyon sokat. A legjobb rész az talán a műtét után volt. Nagyon nagy megkönnyebbülés volt számomra, hogy túl vagyok rajta. Őszintén szólva nagyon izgultam, mert ez volt az első ilyen beavatkozás az életemben, ami nagy fordulatot jelent számomra. A legnehezebb pillanat az volt, amikor a térdemből két csövet húztak ki, eléggé fájdalmas volt. Úgy fogok visszatérni, hogy mindenki azt mondja majd, jobban tértem vissza, mielőtt megsérültem volna - mondta Banó-Szabó az Aranyoroszlánok című műsorban, akire az előrejelzések szerint nagyjából féléves kihagyás vár majd.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
ZTE
Márton Gábor
Márton Gábor vezetőedző elmondása szerint a következő idényben is ő ül majd minden bizonnyal a Zalaegerszeg kispadján, és hosszabb távra tervez a kék-fehéreknél. (sportal.blikk.hu)
Tovább az összes átigazoláshoz