Fotó: www.zimbio.com

NB I: A román bajnok vinné a BL-csoportkört is megjárt 0 perces védőt - sajtóhír

A 12-szeres román válogatott játékos, Iasmin Latovlevici eddig egyetlen percet sem töltött a pályán a magyar élvonalban, nyáron hazatérhet.
Nyikes Zoltán 2020. március 6., péntek 14:26
Fotó: www.zimbio.com
A 12-szeres román válogatott játékos, Iasmin Latovlevici eddig egyetlen percet sem töltött a pályán a magyar élvonalban, nyáron hazatérhet.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. március 6., péntek 14:26

Február elején jelentette be a Kisvárda a román válogatottban is megfordult balhátvéd, Iasmin Latovlevici szerződtetését, a 33 éves labdarúgó a bajnokság végéig szóló megállapodást írt alá.

A 12-szeres válogatott játékos ezidáig viszont egyetlen mérkőzésen sem lépett páláyra az NB I-es együttesben, csupán a Kisvárda megyei I. osztályban szereplő tartalékcsapatában kapott lehetőséget egy alkalommal az Ibrány elleni találkozón.

Az FCSB játékosaként a 2013/2014-es idényben a Bajnokok Ligája-csoportkörben is pályára lépő védő távozása így már szóba is került a román sajtóban, a fanatiksport.ro arról ír, hogy Latovlevici nyáron visszatér a román élvonalba és két évre a kolozsvári CFR-hez szerződik.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz