Fotó: www.gazzetta.it

Mutatunk egy tippet a Serie A rangadójára – ezekben látják a hétvége “tutijait”

Ismét három meccsel támadjuk be a hétvégét. A www.tipplap.hu csapata – intelligens elemzőrendszere segítségével – felkészülten várja a találkozókat. Lássuk a triót!
Nyikes Zoltán 2020. július 11., szombat 11:11
Fotó: www.gazzetta.it
Ismét három meccsel támadjuk be a hétvégét. A www.tipplap.hu csapata – intelligens elemzőrendszere segítségével – felkészülten várja a találkozókat. Lássuk a triót!
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. július 11., szombat 11:11

Szombaton a több sebből vérző Lazio a Sassuolót látja vendégül. A halványkékek mostanság nincsenek jó passzban, megtört a sasok lendülete a kényszerszünet után. A Sassuolo felszabadult játékot ad le hétről-hétre, ma sem várunk mást. Találatváltással és még egy góllal számolunk – ez 1.7 fölött fizet.

A forduló rangadóját a Juventus az Atalantát fogadja. A bajnok botlott a Milan ellen, méretes zakó lett a kedd esti találkozó vége (4-2). A kék-feketék remekelnek, és rendre eseménydús mérkőzéseket vívnak. Mindkét háló megzörren, jó eséllyel, ez az opció az irodáknál 1,5 körül mozog.

A Premier League-ben egy klasszikus londoniderbit rendeznek: a Spurshöz az Ágyúsok látogatnak. Egyik alakulat sem lehet büszke idei teljesítményére, szinte szürke középcsapatokká silányodtak. De ez a találkozó mindig más, egyfajta háború az együttesek között – noha, most nézők nem lehetnek ott a lelátókon. A gólváltásban látunk fantáziát, amely 16-szoros szorzóval kecsegtet.

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Dárdai Bence
A hírek szerint a Liverpool és a Manchester United is szeretné leigazolni a Hertha 18 éves német-magyar támadó középpályását, Dárdai Bencét.
Tiszakécske
Edzőváltás
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően távozott a Tiszakécske éléről Kis Károly vezetőedző, utódja Balogh Pál lett.
Kecskemét
Szerződéshosszabbítás
A Kecskeméti TE meghosszabbította Szabó Alex szerződését.
Tovább az összes átigazoláshoz