Huszti Szabolcs visszavonul a profi labdarúgástól: "A szervezetem jelzett"

Bejelentette visszavonulását a MOL Fehérvár FC középpályása, Huszti Szabolcs, aki azonban teljesen nem szakadna el a labdarúgástól.
Csakfoci Admin 2020. június 25., csütörtök 21:46
Bejelentette visszavonulását a MOL Fehérvár FC középpályása, Huszti Szabolcs, aki azonban teljesen nem szakadna el a labdarúgástól.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. június 25., csütörtök 21:46

Befejezi az aktív játékot Huszti Szabolcs, a MOL Fehérvár FC középpályása - közölte a székesfehérvári klub hivatalos honlapján, miután a játékos a csütörtök délutáni edzésen csapattársaival is közölte, hogy mivel a sérülése nem jött rendbe teljesen, visszavonul.

- Nagyon sokat köszönhetek a labdarúgásnak, nehéz szavakba foglalnom azt, hogy mennyire fontos ez számomra. De már nem a legfontosabb. A legfontosabb, hogy egészségesen láthassam a gyermekeimet felnőni - nyilatkozta a molfehervarfc.hu-nak Huszti Szabolcs.

Őszintén éreztem, sőt a mai napig is érzem magamban az erőt a folytatáshoz, el is kezdtem az edzéseket, de a szervezetem jelzett – itt az ideje befejezni.

Köszönöm mindenkinek a Vidinél, hogy 2018 januárjában bízott bennem. A bajnoki cím, a főtéren az ünneplések, a kupagyőzelem, az Európa-liga csoportkör mind-mind olyan élmény, amelyet nem felejtek el soha. Természetesen szeretném a labdarúgás világában folytatni az életemet, bízom benne, hogy lesz lehetőségem arra, hogy a tapasztalataimat valamilyen formában átadhassam az utánam következő generációknak. Csodálatos karrierem volt, minden úgy történt, ahogy annak történnie kellett.

Huszti a Ferencvárosban kezdte pályafutását, majd légióskodott Franciaországban, Németországban, Oroszországban és Kínában is, majd a Fehérvárhoz tért haza. A magyar válogatottban 51 mérkőzésen 7 gólt szerzett.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Tiszakécske
Edzőváltás
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően távozott a Tiszakécske éléről Kis Károly vezetőedző, utódja Balogh Pál lett.
Kecskemét
Szerződéshosszabbítás
A Kecskeméti TE meghosszabbította Szabó Alex szerződését.
Soroksár
Szerződéshosszabbítás
Kékesi Alexander meghosszabbította nyáron lejáró szerződését, így újabb 2 évre kötelezte el magát Soroksárra.
Tovább az összes átigazoláshoz