Fotó: www.paksifc.hu

A paksi játékos az NB I-ről: "A sportszerűség azt diktálja, ha elmúlt a mostani helyzet, játsszuk le"

A Paksi FC játékosai fegyelmezetten betartják a szakmai stáb által előírt otthoni edzéstervet, de természetesen mindenkinek hiányoznak a közös tréningek.
Nyikes Zoltán 2020. április 3., péntek 20:36
Fotó: www.paksifc.hu
A Paksi FC játékosai fegyelmezetten betartják a szakmai stáb által előírt otthoni edzéstervet, de természetesen mindenkinek hiányoznak a közös tréningek.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. április 3., péntek 20:36

A Paksi FC három játékosa, Gévay Zsolt, Kecskés Tamás és Haraszti Zsolt nyilatkozott a klubhonlapon arról, hogyan telnek  a közös edzések nélküli napok az otthonukban.

Haraszti kiemelte, szigorúan követik az edzőktől kapott előírásokat, és izgatottan várják a fejleményeket, hogyan fognak dönteni a szezonról.

– Persze roppantul hiányzik a foci, de ez jelen helyzetben másodlagos, reménykedünk benne, hogy ez a járvány hamar véget ér. Nálam is csak a futás zajlik kint a szabadban, valamint a kisfiammal szoktam az előkertünkben kicsit labdázni, de aztán megyünk is be, hiszen még a sanszot sem szeretnénk megadni az esetleges fertőzésnek.

Ami a folytatást illeti, természetesen a sportszerűség azt diktálja, ha elmúlt a mostani helyzet, játsszuk le,

de igazából tényleg semmi elképzelésem nincs, hogy döntenek majd. Előbb legyen egészség, s utána jöhet a foci – tette hozzá Haraszti.

Gévay elmondta, akárcsak a társai, ő is teljes erővel csinálja a szakmai stábtól kapott programokat, otthon erősít, futni pedig eljár a szabadba.

– Sokat beszél egymással a csapat telefonon, és elmondhatom, mindenki számára rossz ez a bizonytalanság, miszerint nem látszik a jelen helyzet vége. Természetesen első az egészség, így mindent betartunk, amíg nem lesz újabb rendelkezés. Számomra a csoportos edzések hiányoznak a legjobban, valamint labdaéhséggel is küzdök már. Nem jó ez a bezártság, de még egyszer mondom, az egészség mindennél előrébb való. A rossz helyzetben az egyetlen jó, hogy együtt a család, a kislányunkkal idehaza próbáljuk a lehető leghasznosabban eltölteni a szabadidőnket, és focizni is szoktam vele – fűzte hozzá a rutinos védő.

Kecskés számára is hasonlóan telnek a napok, mint a társaknak, Pakson az otthonában tartózkodik, és csak a tréning és a vásárlás miatt teszi ki a lábát a lakásból.

– Lenzsér Bencével és Fejős Áronnal szoktunk délelőttönként edzeni, labdázni, maximálisan betartva az előírtakat és a távolságtartást, így valamivel kibírhatóbb a jelenlegi helyzet.

A szabadidőre vettem egy ezer darabos puzzle-t, azt rakosgatom, illetve olaszul tanulok.

Nagyon hiányoznak már a társak, az öltözői hangulat és a meccsek, de fontos, hogy előbb legyen egészség, aztán jöhetnek a szokott hétköznapok – zárta mondandóját Kecskés.

Neked ajánljuk
Átigazolások
BVSC
Edzőváltás
Szekeres Tamás távozott a BVSC-Zuglótól, újra Kincses Ádám irányítja az együttest.
ETO FC
Borbély Balázs
Borbély Balázs váltja Kuznyecov Szergejt a másodosztályú ETO élén.
Légiósok
Tamás Márk
Azeri sajtóhír szerint a ciprusi, a lengyel és a román élvonalból csábítják a Neftci Baku magyar labdarúgóját.
Tovább az összes átigazoláshoz