Palermo: Balogh megszerzése miatt is támadják a klubot

Feltöltve: 2016, február 24 - 18:13 Frissítve: 2016, február 24 - 20:06

Kritikával illette az egyik olasz lap a nem éppen fényesen szereplő Palermo téli átigazolási stratégiáját, amelynek eddig nem igazán váltak be az erősítései. A szicíliai gárda a Debrecentől szerződtetett fiatal csatárt, Balogh Norbertet is beleértve januárban öt labdarúgót igazolt, akik eddig összesen mindössze 113 percet töltöttek a pályán.

Nem túl fényesen szerepel eddig a Palermo az olasz bajnokságban. A déliek a hétvégén egy ötöst kaptak a Roma csapatától, az idei 9 meccsükből pedig mindössze kettőt tudtak csak megnyerni, így jelenleg a 16. helyen állnak a tabellán.

Ennek kapcsán az egyik olasz lap, a Giornale di Sicilia kritizálta a klub átigazolási politikáját. A "Balogh és társai, a játékospiac titokzatos tárgyai” címmel megjelent cikkben az újság kiemeli, hogy a távozókat nem sikerült megfelelően pótolni, és igencsak negatívnak értékeli a januárban érkező labdarúgók eddigi teljesítményét.

A Palermo a télen 3 millió eurót költött erősítésekre, ebből a Debrecentől szerződtetett fiatal csatárért, Balogh Norbertért 2,2 milliót fizettek (mellette Josip Posavec, Accursio Bentivegna, Thiago Cionek, Bryan Cristante érkezett még). Az öt labdarúgó azonban összesen mindössze csak 113 percet töltött a pályán, ebből a magyar játékos 21 perccel vette ki a részét.

Balogh eddig egy alkalommal lépett pályára a Serie A-ban, ebben azonban az is közrejátszott, hogy az utóbbi időben betegség hátráltatta, így kevesebb lehetősége adódott a bizonyításra.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON