"Volt, hogy este nem volt mit enni" - az olaszok is ledöbbentek Balogh életútján

Feltöltve: 2016, január 23 - 22:46 Frissítve: 2016, január 23 - 22:48

Balogh Norbert a múlt héten túlesett a bemutatkozáson a Palermo színeiben. A fiatal csatár képességeit az olasz sajtó már alaposan körüljárta, most pedig az egyik legnagyobb sportlap számolt be az igencsak nehéz gyerekkoráról. Balogh elmesélte, hogy sokat kellett nélkülöznie, és egy cigánysorról verekedte el magát a Debrecen felnőtt csapatáig, a történetével pedig igencsak sikerült ledöbbentenie az olaszokat.

Mint ismeretes, Balogh Norbert 2,2 millió euróért cserébe igazolt a Debrecentől a Palermo együttesébe, a múlt hétvégén pedig már be is mutatkozhatott a Serie A-ban, és most hétvégén is ott van a szicíliai együttes keretében.

A fiatal csatár érkezését az olasz sajtó alaposan körbejárta, a labdarúgó rögös múltjáról azonban még nem tettek részletesebb említést. Balogh idehaza már elmondta, hogy nagyon nehéz gyerekkora volt, sokat kellett nélkülöznie és egy cigánysorról verekedte el magát a Loki felnőtt csapatáig.

Az egyik legnagyobb példányszámban eladott olasz sportnapilap, az Il Corriere dello Sport szombati számában tárta fel a szicíliaiak újdonsült játékosának a történetét, Balogh szavai pedig nem kis megdöbbenést okozott az újságnak.

- Egy 31 ezres város, Hajdúböszörmény közelében nőttem fel, egy cigánysoron. Nagyon nehéz gyerekkorom volt. A szüleimnek nem volt sok pénze, voltak napok, amikor nem volt mit este enni. A szegénység tapintható volt, néhány osztálytársamnak még rendes cipője sem volt. Egyszer láttam egy hirdetést David Beckham cipőjéről, nagyon tetszett. Nagyon szerettem volna, de tudtam, hogy nem engedhetjük meg. Emiatt sokat sírtam. Nem bántam meg, hogy bizonyos nehézségeket tapasztaltam, hálás vagyok az életnek, és ha a karrierem során sikeres is leszek, sosem fogom elfelejteni, hogy honnan jöttem. Mikor a Debrecen játékosa lettem, akkor egyedül éltem. Az otthonunkat lefoglalta a bank, mert nem tudtuk fizetni a jelzálogot, apámat pedig letartóztatták. Amióta viszont elkezdtem keresni, mindig támogatom a családom. Még mindig nem hiszek a szememnek, mikor belegondolok, hogy itt vagyok Palermóban. Boldog vagyok, hogy itt lehetek - idézte a fiatal csatár szavait a sportlap.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON