"Szalai a tökölés mestere, tényleg ott akar lenni az Eb-n?" - kegyetlenül lehúzták

Feltöltve: 2016, március 15 - 13:21 Frissítve: 2016, március 15 - 15:33

Szalai Ádámon is csattant az ostor azután, hogy csapata, a Hannover a Kölntől is kikapott és hétpontos hátránnyal áll a Bundesliga utolsó helyén. Az egyik hannoveri portál kegyetlen kritikát fogalmazott meg a csatár és csapattársai kapcsán is, Szalairól egészen lesújtó véleménnyel volt a lap, azt is megkérdőjelezve, hogy komolyan gondolja-e a támadó, hogy ott akar lenni a nyári Eb-n.

A Hannoverische Allgemeine Zeitung szakírója, Christian Purbs a „Szalai, a tökölés mestere” címmel írt riportot a Hannover-Köln német bajnokin (0-2) történtekről, leosztályozva a játékosokat is, megjegyzéseket is fűzött érdemjegyei mellé.

A végig a pályán lévő Szalai Ádám csapatában a második legrosszabb eredménnyel zárt, 5,5-ös osztályzattal (a hatos a legrosszabb), csak Oliver Sorgot kapott nála (és mindenkinél) gyengébb jegyet, 6-ost. A szerző így kommentálta a magyar válogatott támadó teljesítményét:

"A tökölés mestere, mindenféle dinamika, ravaszság és gólveszély nélkül. Még úgy is, hogy két nagy helyzete is volt, a 26. és a 30. percben. Minden kapus és védelem egy ilyen csatárról álmodik. Tényleg komolyan gondolkodik abba, hogy lehet esélye ott lenni a magyar válogatottal az Európa-bajnokságon?"

A Hannover 26 forduló alatt 17 pontot gyűjtött, ezzel az utolsó helyen áll a Bundesligában, hátránya hét pont a Hoffenheim és a Frankfurt mögött. Szalai a télen került kölcsönben (épp a Hoffenheimtől) új csapatához, eddigi 6 meccsén nem talált a kapuba.

A mérkőzés összefoglalója:

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON