Huszti: "Kevesebb pénzért tértem vissza, mint amit Kínában kaptam"

Feltöltve: 2016, január 27 - 16:31 Frissítve: 2016, január 27 - 17:55

A Bundesligába, egészen pontosan az Eintracht Frankfurt csapatába szerződő Huszti Szabolcs elmondta, nem vállalt nagy kockázatot azzal, hogy pályafutása során harmadszor is visszatért Németországba. A magyar légiós hozzátette, még mindig éhes a sikerre, amelyet mi sem bizonyít jobban, hogy kevesebb pénzért is vállalta a klubváltást.

Huszti Szablocs a kínai Csangcsun Jataj együttesétől nemrégiben visszatért a Bundesligában szereplő Eintract Frankurt együtteséhez, amelynek színeiben a hétvégén már a debütáláson is átesett.

A Goal.com német kiadása ennek kapcsán hosszabb anyagban foglalkozott a magyar légióssal, aki az oldal jóslata szerint a német együttes vezére lehet, és sokat segíthet a kiesés elkerülése elleni harcban.

A portál idézi Huszti egyik korábbi nyilatkozatát is, amelyben elmondta, nem vállalt kockázatot azzal, hogy visszatért a Bundesligába, hiszen korábban már két ízben is erősítette a Hannover csapatát, és hozzátette, nem az anyagiak miatt szerződött jelenlegi klubjához.

- Nem vállaltam kockázatot azzal, hogy a Frankfurtba igazoltam. Kevesebb pénzért játszom itt, de már ismerem a ligát, és még mindig éhes vagyok a sikerre. Amikor a Zenitből visszatértem a Hannoverhez, akkor is többen találgattak, hogy vajon vissza tudom-e nyerni a formámat, de akkor is megcsináltam - mondta el korábban a labdarúgó, majd a kínai bajnokságról is szót ejtett.

- A kínai bajnokság színvonala természetesen nem mérhető össze a Bundesligával, mivel a német bajnokság a világ egyik legerősebb pontvadászata - fogalmazott Huszti.

A magyar légiós a Kínában tapasztalt nehézségekről is szót ejtett.

- Mikor a feleségem megbetegedett, senkit sem tudott felhívni és a kórházban sem tudtak neki segíteni, mivel senki sem értette őt. Ilyen feltételekkel két gyerekkel lehetetlen volt ott élni - nyilatkozta.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON