Foci Eb: A franciák is kíváncsiak a magyar válogatott meccseire

Feltöltve: 2016, március 5 - 12:52 Frissítve: 2016, március 5 - 12:52

Az UEFA szerdán kezdődött workshopjának zárásaként a résztvevő országok delegációi - a szervezőbizottság és az UEFA képviselőinek kíséretében - körbejárták azokat a stadionokat, amelyekben válogatottjaik a csoportmérkőzéseken pályára lépnek.

A stadionlátogatáson a sajtókiszolgálás és a szurkolók kiszolgálásának sajátosságait tanulmányozták a delegációk. A bordeaux-i és a lyoni helyszínről egyaránt elmondható, hogy vadonatúj, a lehető legmodernebb, és minden igénynek megfelelő létesítményben lép pályára a magyar válogatott, ugyanakkor mindkét stadion távolsága jelentős a belvárostól, ezért a szurkolóknak érdemes a tömegközlekedést igénybe venniük a helyszínek megközelítéséhez. Az Eb szervezőbizottsága és az MLSZ a mérkőzésekig hátralévő időszakban gondoskodik arról, hogy a találkozókra kiutazó szurkolók minden lehetséges információt megkapjanak a mérkőzésekkel kapcsolatban, és felkészülten indulhassanak útnak a stadionokhoz.

Az 59 ezres lyoni és a 67 ezres marseille-i létesítmény egyébként kiemelt helyszín az Eb-n, mindkét stadionban elődöntőt rendeznek majd. A magyar válogatott az első két csoportmérkőzésén, Ausztria és Izland ellen vendégcsapatként, Portugália ellen, Lyonban pályaválasztóként szerepel majd. A helyi szervezők arról számoltak be, hogy a magyar válogatott csoportmérkőzései iránt is jelentős az érdeklődés a helyiek részéről, ennek megfelelően várhatóan nagy számban lesznek jelen semleges szurkolók a mérkőzéseinken.

A magyar válogatott Európa-bajnoki mérkőzései:

Június 14., 18.00: Ausztria-Magyarország (Bordeaux)
Június 18., 18.00: Izland-Magyarország (Marseille)
Június 22., 18.00: Magyarország-Portugália (Lyon)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON