Gigászi számok lehetnek a magyar válogatott Eb-mezein is - fotók!

Feltöltve: 2016, január 11 - 07:58 Frissítve: 2016, január 11 - 08:11

A magyar válogatott mezét is gyártó német Adidas különleges változtatást eszközölhet a 2016-os Európa-bajnokság mezeit illetően.

Az egyelőre csak az interneten "keringő" meztervek szerint többek között a belga és a német válogatott mezein is jelentős méretű számok lesznek majd a játékosok hátán, és a nadrágokon is.

A betűtípusok is különlegesnek mondhatóak, egyrészt jóval kövérebbek a szokásosnál, mellesleg a szórófesték-effektussal kerülhetnek fel az Eb-dresszekre.

A magyarázatok szerint a Tv-közvetítések könnyítésére szolgálnak majd az újítások, így jóval könnyebb lesz majd számuk alapján azonosítani a játékosokat a 2016-os kontinenstornán.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON