NB I: A lefújás után két órával hagyták el a stadiont a DVSC és a Paks játékosai

A csakfoci.hu információi szerint a DVSC-Paks mérkőzés lefújása után csak két órával hagyták el a Nagyerdei Stadiont a DVSC és a Paks játékosai.
Csakfoci Admin 2020. június 27., szombat 22:30
A csakfoci.hu információi szerint a DVSC-Paks mérkőzés lefújása után csak két órával hagyták el a Nagyerdei Stadiont a DVSC és a Paks játékosai.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. június 27., szombat 22:30

Az NB I-es bajnokság utolsó fordulójában a Paks 1-1-es döntetlent játszott a DVSC vendégeként, így a hajdúságiak búcsúztak az élvonaltól, és a következő szezont a másodosztályban kezdik meg.

A lefújás után balhé is volt a Nagyerdei Stadionban, hiszen berohantak a pályára a Loki-szurkolók egy csoportja, és számonkérték a játékosok teljesítményét, majd megpróbálták levetetni az összes hazai labdarúgóról a mezt - néhányuk esetében ez sikerült.

Ám Debrecenben ezután korántsem értek véget az események.

Honlapunk információi szerint mindkét csapat labdarúgói sokáig az öltözőben tartózkodtak, hiszen a debreceni szurkolók kint vártak a Loki-játékosokra. Két órával a lefújás után előbb a paksiakat tudták kivezetni a rendezők egy hátsó kijáraton az öltözőből. Ezt követően hagyhatták el a Loki játékosai a stadiont, rendőri és rendezői segítséggel.

Tettlegesség nem volt, a feldühödött drukkerek csak verbálisan támadták a játékosokat.

Olvastad már?
Balhé Debrecenben: Berohantak a pályára a szurkolók, a rendőrök tettek rendet – fotók, videók
A DVSC-Paks mérkőzés után a debreceni szurkolók berohantak a pályára, és számonkérték a csapatuk játékosait, majd megpróbálták levenni a labdarúgók mezét. A csalódott Loki-drukkerek akciója után a rendőrök tettek rendet a Nagyerdei Stadion gyepén.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Dárdai Bence
A hírek szerint a Liverpool és a Manchester United is szeretné leigazolni a Hertha 18 éves német-magyar támadó középpályását, Dárdai Bencét.
Tiszakécske
Edzőváltás
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően távozott a Tiszakécske éléről Kis Károly vezetőedző, utódja Balogh Pál lett.
Kecskemét
Szerződéshosszabbítás
A Kecskeméti TE meghosszabbította Szabó Alex szerződését.
Tovább az összes átigazoláshoz