"Vadócz beállása volt a győzelem kulcsa" – a magyar légióst méltatta Forlán

Drámai meccsen, emberhátrányban 2-1-re nyert az uruguayi Penarol, melynek színeiben Vadócz Krisztián is bemutatkozott a CA Cerro elleni bajnokin. A találkozó után Diego Forlán vezetőedző és az újságírók is a csereként beállt magyar légiós teljesítményét emelték ki.
Csakfoci Admin 2020. február 16., vasárnap 11:00
Drámai meccsen, emberhátrányban 2-1-re nyert az uruguayi Penarol, melynek színeiben Vadócz Krisztián is bemutatkozott a CA Cerro elleni bajnokin. A találkozó után Diego Forlán vezetőedző és az újságírók is a csereként beállt magyar légiós teljesítményét emelték ki.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. február 16., vasárnap 11:00

Lejátszotta első uruguayi élvonalbeli meccsét Vadócz Krisztián a Penarol színeiben, miután a 63. percben, 1-1-es állásnál csereként lépett pályára. A találkozón még vezetést szereztek a 10. percben Xisco révén, amit a 29. percben Paiva egyenlítő gólja követett. A Penarol az 71. percben emberhátrányba került, miután a kapusukat, Cardozót kiállította a játékvezető, ám ennek ellenére Trindade hosszabbításban szerzett góljával 2-1-re nyertek.

A Penarol vezetőedzője, Diego Forlán a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón kiemelte Vadócz Krisztián játékát.

- Támadásban nem voltunk hatékonyak, de Vadócz beállásával megteremtődött az egyensúly a középpályán, így Trindade es Matías jobban tudott foglalkozni a támadásokkal. Ez volt a győzelem kulcsa - mondta az 40 éves szakember.

Az uruguayi ovaciondigital.com beszámolója szerint 34 éves magyar válogatott középpályás a sérüléséből felépülve kiváló teljesítményt nyújtott, a támadásokban veszélyes volt, de mindenekelőtt egyensúlyt teremtett olyan területeken, ahol csak emberhátrányban játszottak a CA Cerro ellen.

A lap hozzáteszi, Vadócznak egyetlen rossz passza sem volt, valamint minden párharcot és fejpárbajt megnyert a találkozón.

A Penarol legközelebb a négyszeres uruguayi bajnok Defensor Sporing ellen játszik a bajnokság 2. fordulójában.

Összefoglaló

Olvastad már?
Koncert, DJ, tűzijáték: Vadócz és Forlán döntetlennel mutatkozott be saját közönségének – videók
Hamisíthatatlan uruguayi meccshangulatot idézett a Penarol legutóbbi gól nélküli döntetlenre végződő felkészülési mérkőzése, mely látványból is jelesre vizsgázott Vadócz Krisztián és Diego Forlán vezetőedző bemutatásakor.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz