Több változás az U21-es válogatott keretében

Különböző okok miatt hat játékos került ki Gera Zoltán U21-es válogatottjából. A szövetségi edző öt új játékost hívott be a keretbe.
Csakfoci Admin 2020. augusztus 31., hétfő 15:45
Különböző okok miatt hat játékos került ki Gera Zoltán U21-es válogatottjából. A szövetségi edző öt új játékost hívott be a keretbe.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. augusztus 31., hétfő 15:45

A hazai társrendezésű Európa-bajnokságra készülő U21-es válogatottunk utoljára tavaly novemberben játszott nemzetközi mérkőzést, a koronavírus-járvány miatt törölni kellett az idei év első felére tervezett találkozókat.

A mostani bő egyhetes felkészülés során csapatunk Telkiben edz, (ahol csütörtökön az élvonalbeli Budafokkal egy felkészülési mérkőzést is játszik), majd hétfőn 16.00 órakor Lendván méri össze erejét az Eb-társházigazda szlovénokkal - írja a szövetség hivatalos honlapja.

Gera Zoltán múlt héten kihirdetett keretében az elmúlt napokban több változás is történt.

Varga Ádám és Kovács Nikolasz sérülés miatt nem vállalhatta az edzőtábort, míg Bolla Bendegúz az A-válogatottba kapott meghívót a hétvégi bajnoki forduló után. Csonka András, Zöldesi Illés és Tóth-Gábor Kristóf elővigyázatosságból nem lehet ott az együttesben (mindhármójuk környezetében koronavírus-megbetegedés történt), ezért Gera Zoltán több új játékost is meghívott a csapatba.

Kerettag lett Huszti András, Skribek Alen (mindketten Budafok), Dragóner Filip (ZTE FC), Zeke Márió (MOL Fehérvár) és Kovács Péter (Budaörs).

A Puskás Akadémiából és a Kisvárdából ezúttal nem érkeztek futballisták, mert a két csapat szeptember 4-én bajnoki mérkőzést játszik egymás ellen.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz