Korábbi játékosával erősíthet Koeman, Immobile pótolhatja a távozó Suárezt - külföldi körkép

A legfontosabb és legérdekesebb szombati hírek a külföldi foci világából és a nemzetközi átigazolási piacról. Körkép.
Csakfoci Admin 2020. augusztus 29., szombat 21:10
A legfontosabb és legérdekesebb szombati hírek a külföldi foci világából és a nemzetközi átigazolási piacról. Körkép.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. augusztus 29., szombat 21:10

ANGLIA

Manchester United: A Manchester United közel áll ahhoz, hogy szerződtesse a 16 éves Marc Juradót és a 17 éves Alvaro Fernandezt. Előbbi játékos a Barcelona, utóbbi a Real Madrid akadémiájáról kerülhet a manchesteriekhez. (Sky Sports)

Chelsea: A Football Insider információi szerint a Chelsea érdeklődik az AC Milan 21 éves olasz válogatott kapusa, Gianluigi Donnarumma iránt.

Liverpool: A Barcelona szerződtetné a Liverpool holland középpályását, Georginio Wijnaldumot. (Goal)

Tottenham: Sajtóhírek szerint a Wolerhampton ír jobbhátvédje, Matt Doherty a Tottenhamnél vesz részt orvosi vizsgálatokon. (Football London)

SPANYOLORSZÁG

Barcelona: A Mundo Deportivo úgy tudja, a Liverpool szenegáli támadója, Sadio Mané távozhat a Liverpooltól és a régi-új edzőjénél, a Ronald Koeman által irányított Barcelona csapatában folytathatja pályafutását.

A Barcelona elnöke, Josep Maria Bartomeu cáfolta azokat a híreszteléseket, miszerint Messivel tárgyalt volna az argentin klasszis távozásáról. (EL Periodico)

Real Madrid: Az AS értesülései szerint a Real Madrid szeretné leigazolni a Sevilla középhátvédjét, Jules Koundét, akiért a madridiak 35 millió eurót fizetnek.

A Real Madrid U21-es spanyol válogatott középpályása, Brahim Diaz közel áll ahhoz, hogy az AC Milan játékosa legyen. (Marca)

Atlético Madrid: Spanyol sajtóhírek szerint az Atlético Madrid hosszabb távon is ismét igényt tartaná Yannick Carrascót, aki jelenleg a kínai Dalian Yifangtól szerepelt kölcsönben Madridban. (Marca)

Real Betis: A Real Betis napokon belül leigazolhatja a Manchester City korábbi chilei kapusát, Claudio Bravot. (Marca)

OLASZORSZÁG

Lazio: Az olasz Gazzetta dello Sport információi szerint a Barcelona szemet vetett a Lazio támadójára, Ciro Immobiléra, akiben Ronald Koeman vezetőedző a távozó Luis Suárez utódját látja a 30 éves gólvágóban, és úgy gondolja, az olasz csatár tökéletesen tudná helyettesíteni az uruguayit.

AC Milan: Zlatan Ibrahimovic nem vált klubot, és a 2020/21-es szezonban is az AC Milan labdarúgócsapatát erősíti. Az október 3-án már 39. születésnapját ünneplő svéd támadó - akinek előző szerződése augusztus végéig van érvényben - közösségi oldalán a jövőjével kapcsolatban ismét rá jellemzően, nem direkten fogalmazott, amikor kijelentette: „amint mondtam, én még csak bemelegítettem”. Bejegyzését a milánói klubbal hozta összefüggésbe. Ibrahimovic július végén, a Sampdoria ellen aratott 4-1-es győzelmet követően úgy fogalmazott: "az emberek azt mondják, öreg és fáradt vagyok, de még csak most kezdek belemelegedni". A támadó két góllal és egy gólpasszal járult hozzá ahhoz a bajnoki győzelemhez. Az olasz sajtó ezt követően másnap már arról számolt be, hogy a 116-szoros válogatott Ibrahimovic Milánóban marad, miután meghosszabbították a vezetőedző, Stefano Pioli a szerződését. Az olasz lapok mostani információja szerint Ibrahimovic új milánói szerződése egy évre szól, a gazzetta.it úgy tudja, hogy keresete - bónuszok nélkül - hétmillió euró (2,5 milliárd forint) lesz. A corrieredellosport.it szerint az összeg nettóban értendő. Az AC Milan gyenge szezonkezdet után jó formába lendült, a Serie A zárása előtt egy fordulóval már bebiztosította hatodik helyét a tabellán, így részvételét a nemzetközi kupaporondon. A svéd támadó utóbbi periódusban meghatározó szerepet játszott, 20 tétmérkőzésen 11-szer volt eredményes, az újrakezdést követően 10 bajnoki összecsapáson 7 gólt szerzett. (MTI)

Internazionale: Az AS Roma szerb balhátvédje, Aleksandar Kolarov hamarosan Milánóba költözhet, sajtóhírek szerint 1,34 millió fontot fizethetnek érte. (Gazzetta dello Sport)

A Calciomercato híradása értelmében az Inter együttese 20 millió euró ellenében készen áll eladni uruguayi válogatott középpályását, Matías Vecinót. (Azzurri)

Az Inter nem hosszabbítja meg középpályása, Borja Valero szerződését, így távozik Milánóból a 35 éves középpályás.

Serie A: Jövő kedd helyett szerdán tűzik ki a Serie A 2020-2021-es idényének programját. Várhatóan addigra döntés születik arról, hogy a szeptember 19-re tervezett rajtot a csapatok kérésére eltolják-e egy héttel vagy sem. (Azzurri)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Mezőkövesd
Ő lehet az új edző
A csakfoci.hu információi szerint Tóth Mihály a legesélyesebb jelölt a Mezőkövesd vezetőedzői pozíciójára, vele kezdheti meg az NB II-es idényt a borsodi csapat.
Ferencváros
Muhamed Besic
A csakfoci.hu információi szerint biztossá vált, hogy Muhamed Besic a szezon végén távozik a Ferencvárostól.
Újra csapatot kapott
Ricardo Moniz
A Fradi és a Zete korábbi edzőjének, Ricardo Moniznak kell megmentenie a Zürich idei szezonját.
Tovább az összes átigazoláshoz