Óriási bravúr a BL-ben: A Fradi elbúcsúztatta a Celticet - videó

A Bajnokok Ligája második selejtezőkörében a Ferencváros hatalmas meglepetésre 2-1-re legyőzte idegenben a Celticet és bejutott a BL harmadik fordulójába.
Privacsek András 2020. augusztus 26., szerda 22:36
A Bajnokok Ligája második selejtezőkörében a Ferencváros hatalmas meglepetésre 2-1-re legyőzte idegenben a Celticet és bejutott a BL harmadik fordulójába.
Szerző: Privacsek András 2020. augusztus 26., szerda 22:36

Remekül kezdett a Fradi: a 7. percben a hazaiak rosszul fejeltek ki egy szögletet, ami Sigérhez került, ő pedig 20 méterről óriási gólt lőtt a jobb sarokba. Ez némileg megfogta a hazaiakat, a félidő közepén kezdett magához térni a Celtic.

A 24. percben Elyounoussi 7 méteres lövését blokkolta Blazic. A hajrá egyértelműen a skótoké volt, de a védelem remekül működött, amikor pedig szükséges volt, Dibusz védett, például a 44. percben McGregor 20 méteres próbálkozását követően.

A második félidőt ott folytatta a Celtic, ahol az elsőt abbahagyta. Az 53. percben sajnos gólt kapott a Fradi: Christie 20 méteres lövése Kovacevic fején megpattan, így a labda a léc alá vágódott. Ezt követően is nyomtak a hazaik, de a Fradi állta a sarat. Majd a 75. percben Tokmac lépett meg egy hosszú indítással és 7 méterről a bal sarokba gurított.

A folytatásban a Fradi ügyesen tartotta az eredményt és óriási bravúrt végrehajtva 2-1-re legyőzte a Celticet és bejutott a BL harmadik selejtezőkörébe.

Az összefoglaló:

https://www.facebook.com/csakfoci.hu/photos/a.487354731307375/3369323686443784/

Bajnokok Ligája, 2. selejtezőkör:

Celtic – Ferencváros 1-2 (Christie 53., ill. Sigér 7., Tokmac 75.)

Celtic: Barkas - Taylor, Ajer, Jullien, Elhamed (Frimpong 78.) - Brown, McGregor - Forrest (Ajeti 78.), Christie, Elyounoussi - Nitcham

Ferencváros: Dibusz - Botka, Blazic, Kovacevic, Civic - Somalia, Haratin, Sigér - Uzuni (Dvali 86.), Tokmac (Skvarka 80.), Isael (Boli 71.)

Olvastad már?
Velük játszhat a Fradi a BL következő körében - itt a lista
A Ferencváros a Bajnokokok Ligája harmadik selejtezőkörében öt újabb bajnokcsapat közül kaphat ellenfelet, köztük régi ismerősökkel.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Dárdai helyére hárman pályázhatnak
Ők lehetnek a Herzha edzőjelöltjei, ha Dárdai Pál nem marad a kispadon.
Ajánlatot kapott
Marco Rossi
A magyar válogatottat irányító szakember szerint a Premier League-ből is csábították.
Fehérvár
Mamoudou Karamoko
A Vidi 1 millió euróért tarthatja meg végleg kölcsöncsatárát, de egyelőre nem jelezte a Köbenhavnnek, hogy élne az opciójával. (NSO)
Tovább az összes átigazoláshoz