A Leicester sikere tartja életben a gyógyíthatatlan beteg drukkert

Feltöltve: 2016, március 23 - 08:00 Frissítve: 2016, március 23 - 08:11

Mindig Leicester City-drukker volt az a gyógyíthatatlan rákos beteg férfi, akinek az orvosok tavaly márciusban csak négy hetet jósoltak. A drukker azt mondja, a bajnoki cím reménye tartja még mindig életben.

Mindössze négy hetet jósoltak az orvosok tavaly márciusban a Leicester rákos beteg drukkerének. Akkor csapata a kiesés ellen küzdött, most pedig a bajnoki cím egyik várományosa. A gyógyíthatatlan betegséggel diagnosztizált szurkoló úgy érzi, kedvenc csapatának játéka tartja még mindig életben.

"A jó teljesítményük segít megküzdeni a betegségemmel. Amikor tavaly négy hetet jósoltak nekem az orvosok, a csapat is összeszedte magát és én is összeszedtem magam. Ha valami jóra tudsz koncentrálni, segít jobban érezni magad" - mondta az 51 éves férfi, akinek a felesége úgy véli, Claudio Ranieri csapatának teljesítménye tartja életben férjét.

Az ausztráliai Adelaide-ben élő drukker remélte, hogy a szigetországba utazhat még egy mérkőzésre, de a betegsége megakadályozta terveiben. A kórházi ágyán fekvő szurkolót kedvenc csapata egy klubzászlóval és egy fényképpel lepte meg.

"Nem vagyok túl jól, de mindig segít ha a csapattól érkezett képet nézem" - mondta.

Alan Birchenall, a Leicester City nagykövete - aki 1971–1977 között a klub játékosa volt - elmondta, amikor hallották szimpatizánsuk történetét azonnal cselekedtek. "A legjobbakat kívánjuk neki, örülünk, hogy a csapat teljesítménye jó hatással van a szervezetére is. Természetesen a dedikált csapatzászló már úton van Ausztráliába" - tette hozzá.

Több szurkolóhoz hasonlóan az Adelaide-ben élő Tony Skeffington még szezon előtt 20 ausztrál dollárban fogadott kedvencei bajnoki címére, most 35 ezres nyereményt vár. Az 51 éves férfi kijelentette, a csapat bajnoki címe mindennél többet jelentene.

"Ez hatalmas összeg, de sokkal jobban örülnék a csapat bajnoki címének, mint a pénznek" - hangsúlyozta a férfi, aki szerint felesége elrontotta a szezon előtti fogadást, ugyanis csak 2 dollárt akart feltenni a 20 helyett.

A súlyos beteg férfi elkeseredett küzdelmet vív a rákkal, a legutóbbi kezelések nem segítettek.

"Lehet, hogy már csak heteim vannak hátra. De pozitív maradok és remélem, hogy még megérem kedvenc csapatom bajnoki címét" - mondta. (m4sport.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON

                                                                 

  • Az MLSZ tájékoztatása szerint Gera Zoltán belázasodott, így néhány napig nem állhat majd a szakmai stáb rendelkezésére. A keddi esőzéseket követően szerdán a csapat már jó időjárási körülmények között dolgozhatott az ausztriai edzőtáborban, továbbá kiderült az is, hogy Bernd Storck május 31-én hirdeti majd ki az Európa-bajnokságra utazó játékosok névsorát.

    MA A TV-BEN: EL-meccsek újratöltve