Fotó: Kurdi József/pmfc.hu

NB II: „Bukósisakban fogok játszani ellene” – a legszürreálisabb sérülés története

Ugyanaz a két játékos fejelt össze az NB II hétvégi nyitófordulójában, mint négy évvel ezelőtt egy Vác - SZEOL összecsapáson.
Nyikes Zoltán 2020. augusztus 3., hétfő 17:52
Fotó: Kurdi József/pmfc.hu
Ugyanaz a két játékos fejelt össze az NB II hétvégi nyitófordulójában, mint négy évvel ezelőtt egy Vác - SZEOL összecsapáson.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. augusztus 3., hétfő 17:52

Ritka és rendkívül szokatlan az, ami Dlusztus Andrással, a Dorog játékosával történt. A vasárnapi Pécs elleni NB II-es mérkőzés elején összefejelt az ellenfél egyik védőjével és nem tudta folytatni a játékot. Egészen hihetetlen, de négy évvel ezelőtt Dlusztus ugyancsak Rácz Lászlóval fejelt össze, akkor ráadásul eltört a homlokcsontja.

- Nem emlékszem az esetre és az első pécsi gólra sem, pedig akkor még a pályán voltam – próbálja feleleveníteni a történteket kevés sikerrel Dlusztus András a csakfoci.hu-nak. – A társak elbeszéléséből tudom, hogy miután összefejeltünk, Rácz egy kis időre a földön maradt én viszont folytattam a játékot, de pár perc teljesen kiesett.

Állítólag az ellenfél megszerezte a vezetést, ráadásul Rácz góljával, de erre sem emlékszem. Mondtam is a sporinak, hogy az eredményjelzőn rosszul szerepel az állás.

Ekkor döntöttek úgy, mindenkinek jobb lesz, ha lecserélnek. Azonnal megvizsgáltak, kisebb agyrázkódásom volt, de a meccs után már jól éreztem magam. Most 72 óráig semmit nem csinálhatok, ha tünetmentes leszek, akkor hétvégén ott lehetek a csapatban a DEAC ellen.

Érdekesség, hogy 2016 ősszén ugyanez a két játékos ugyancsak összefejelt és akkor is Dlusztus húzta a rövidebbet.

- Az egy Vác – SZEOL mérkőzés volt, de akkor sokkal rosszabbul jártam, hiszen eltört a homlokcsontom és 12 hetet ki kellett hagynom. Szerencsére műtétre nem volt szükség, de három hónapig sok mindent nem csinálhattam. Rácz annál az esetnél is teljesen vétlen volt, ennek ellenére elnézést kért és mielőbbi gyógyulást kívánt.

Úgy látszik a srác feje nagyon kemény, ha legközelebb találkozunk, bukósisakban fogok játszani ellene.

PRIVACSEK ANDRÁS

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Dárdai Bence
A hírek szerint a Liverpool és a Manchester United is szeretné leigazolni a Hertha 18 éves német-magyar támadó középpályását, Dárdai Bencét.
Tiszakécske
Edzőváltás
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően távozott a Tiszakécske éléről Kis Károly vezetőedző, utódja Balogh Pál lett.
Kecskemét
Szerződéshosszabbítás
A Kecskeméti TE meghosszabbította Szabó Alex szerződését.
Tovább az összes átigazoláshoz