A Real igazgatója: Angol klubokat zárhat ki a FIFA az átigazolásokból

Feltöltve: 2016, január 18 - 07:58 Frissítve: 2016, január 18 - 08:11

Az angol Premier League-et is elérhetik a Spanyolországban már tapasztalt FIFA-eltiltások. Az ügyben érintett Real Madrid ügyvezetője, José Angel Sanchez szerint több klub ellen zajlanak már a vizsgálatok a 18 éven aluli játékosok leigazolásakor tapasztalt szabálytalanságok miatt.

Mint ismeretes, a FIFA – a Barcelonát követően - kizárta a következő két átigazolási időszakból (2016 nyara és 2017 tele) a Real Madridot és az Atlético Madridot is, miután a két klub megszegte a 18 éven aluli játékosok klubváltására vonatkozó szabályokat.

A brit The Telegraph-nak nyilatkozó Real-ügyvezető szerint az angol klubokat is elérheti hamarosan az eltiltás-hullám. A spanyol AS novemberben az Arsenalt és a Chelsea-t nevezte meg lehetséges FIFA-célpontként.

- Vannak kapcsolataim a brit kluboknál, így tudom, hogy egy ideje már zajlanak a vizsgálatok a csapatoknál, arról nincs tudomásom, hogy valahol már döntés született volna. A FIFA sem tud egyszerre minden esetet kivizsgálni, de biztos, hogy előbb-utóbb, a következő hónapokban, években szerte Európában kirobbannak majd a hasonló ügyek – mondta a lap vasárnapi számában José Angel Sanchez.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON