Litauszki megbánta a kirohanását: "Élő adásban hagyta el a számat olyan gondolat, ami nem oda illett"

Az Újpest csapatkapitánya utólag módosította a szavait a kupakiesést követően. Litauszki Róbert szerint, ha nincs céljuk, akkor felesleges hétről hétre kimenniük a pályára.
Csakfoci Admin 2020. február 29., szombat 11:04
Az Újpest csapatkapitánya utólag módosította a szavait a kupakiesést követően. Litauszki Róbert szerint, ha nincs céljuk, akkor felesleges hétről hétre kimenniük a pályára.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. február 29., szombat 11:04

Mint ismert, Litauszki Róbert az Újpest csapatkapitánya a MOL Fehérvár FC elleni Magyar Kupa-kiesés után élő adásban feldúltan, könnyeivel küszködve nyilatkozott. A lila-fehérek rutinos játékosa utólag megbánta a kirohanását, és némileg módosította szavait.

- Egyedül azt bántam meg, hogy élő adásban hagyta el a számat olyan gondolat, ami nem oda illett volna, egyébként sok mindent lehetne mondani, sok mindenről lehetne beszélni. Feszült voltam a mérkőzés és az elmúlt időszak után. Úgy gondolom, hogy nem ott vagyunk, ahol lennünk kellene, ezt lehet a csapatra vagy akár a klubra kivetíteni. Én többet szeretnék, sikeresebb szeretnék lenni - magyarázta múltbéli kiszólását az M4 Sport Játékoskijáró című műsorában Litauszki, aki reméli, hogy a mögöttük hagyott időszak a múlté, és a jövőben akár a dobogóért is küzdhet csapat, amihez pontokat kell gyűjteniük.

- Elég rossz periódusban voltunk, ami igaz volt az egész klubra. Megpróbáljuk ettől függetleníteni magunkat és folytatjuk azt, amit Kaposváron sikerült elkezdeni. Nem is az volt a fontos, hogy milyen játékkal győzünk, hanem az, hogy három ponttal gazdagodjunk - tette hozzá.

Végül ismertette a Puskás Akadémia elleni várakozásait.

- Veszélyes, jó játékosaik vannak, jobban állnak, mint mi, jobb formában is vannak, de magunkkal kell foglalkozni, nem az ellenfél játékával kell foglalkozni. Saját magunkat kell megtalálni, visszatérni a helyes útra és tovább kapaszkodni felfelé. Pár győzelemmel ott lehetünk hamar a dobogó közelében, nem szabad ezekről a célokról lemondani. Ha nincs a csapatnak célja, felesleges hétről hétre kimenni a pályára. Azért kell küzdenünk, hogy odaérjünk, akár a harmadik helyre - jelentette ki.

Olvastad már?
A kupából kiesett Újpest kapitánya: "Hétről hétre ezt a sz...t hozzuk" – videó
Az Újpest csapatkapitánya, Litauszki Róbert feldúltan, könnyeivel küszködve nyilatkozott a MOL Fehérvár FC elleni kupakiesést követően.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Dárdai Bence
A hírek szerint a Liverpool és a Manchester United is szeretné leigazolni a Hertha 18 éves német-magyar támadó középpályását, Dárdai Bencét.
Tiszakécske
Edzőváltás
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően távozott a Tiszakécske éléről Kis Károly vezetőedző, utódja Balogh Pál lett.
Kecskemét
Szerződéshosszabbítás
A Kecskeméti TE meghosszabbította Szabó Alex szerződését.
Tovább az összes átigazoláshoz