Sallaiék és Szalaiék meccse is szerepel a hétvége "tuti" tippjei között

Ismét három meccsel támadjuk be a hétvégét. A www.tipplap.hu csapata – intelligens elemzőrendszere segítségével – felkészülten várja a találkozókat. Lássuk a triót!
Csakfoci Admin 2020. február 29., szombat 9:23
Ismét három meccsel támadjuk be a hétvégét. A www.tipplap.hu csapata – intelligens elemzőrendszere segítségével – felkészülten várja a találkozókat. Lássuk a triót!
Szerző: Csakfoci Admin 2020. február 29., szombat 9:23

A Dortmund-Freiburg mérkőzés esélyese egyértelműen a hetek óta remek formát mutató házigazda. A sárga-feketék legutóbb Brémából hozták el a pontokat (0-2), és tapadnak a Bayern-Lipcse párosra. A vendégek a jól sikerült ősz után egyelőre gyengélkednek, a hétvégén a Düsseldorftól kapott ki hazai pályán. Ma a Haalandék legalább kétgólos sikerét várjuk, amely 1,6 körül fizet az irodáknál.

Maradunk Németországban: kiesési rangadót rendeznek Mainzban, ahová a Paderborn látogat. A házigazda egy méretes zakóval a háta mögött érkezik az összecsapásra, míg az újonc a bajoroknál kapitulált, de legalább megizzasztotta a bajnokot (3-2). A védelem egyik félnek sem az erőssége, így a találatokra megyünk rá, az over szorzója 1,6 körül mozog.

Vasárnap irány Hollandia: a Waalwijk-Utrecht meccsen a vendégeket tartjuk favoritnak. A sárga-kékek nem tudták felvenni az élvonal ritmusát, az utolsók a ligában, és egyre kisebb a remény a bennmaradásra. A piros-fehérek jól teljesítenek, és a nemzetközi kupaszereplésért állnak harcba. Ma az az érzésünk, nem borul a papírforma, és 1.7-ért jön a V!

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata! 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC
Szabó Levente
A csakfoci.hu úgy tudja, hogy Szabó Leventét a DVTK és az Újpest is meg akarja szerezni, de az sem kizárt, hogy a Vidi is számítana rá a következő szezonban.
Puskás Akadémia
Batik, Corbu, Slagveer
Honlapunk úgy értesült, hogy Batik Bence szerződését nem hosszabbítják meg a Puskásnál, a 30 éves játékos jelenleg a Vasassal tárgyal. Sajtóhírek szerint Corbut a Lecce vinné.
Fehérvár FC
Tristan Máni Orrason
A Breidablik 17 éves játékosát, Tristan Máni Orrasont teszteli a Fehérvár ezen a héten. A támadó középpályás mindkét szélen és csatárként is bevethető. (fotbolti.net)
Tovább az összes átigazoláshoz