Rebrov: "Nem tudunk mindig nyerni"; Hornyák: "60 percig jobb csapat voltunk" – edzői értékelések

A PAFC vezetőedzője szerint ha nem történik meg a kiállítás, legyőzhették volna az FTC-t. Elkeseredetten értékelt a Honvéd elleni vereség után a DVSC edzője.
Csakfoci Admin 2020. június 1., hétfő 8:52
A PAFC vezetőedzője szerint ha nem történik meg a kiállítás, legyőzhették volna az FTC-t. Elkeseredetten értékelt a Honvéd elleni vereség után a DVSC edzője.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. június 1., hétfő 8:52

Puskás Akadémia - Ferencváros 1-1

Hornyák Zsolt (Puskás Akadémia): - Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült megnyernünk ezt a mérkőzést. Jó ellenfél ellen játszottunk, de így is nagyon sok helyzetet kidolgoztunk. Nagy akaraterő volt a csapatomban, köszönöm nekik ezt a teljesítményt. 60 percig jobb csapat voltunk, mint a Ferencváros, több helyzetet dolgoztunk ki, csak volt három tiszta lehetőség, amiből gólt kellett volna szerezni. Úgy éreztem, hogy a 60. percben erőben jobb állapotban vagyunk az ellenfélnél, ekkor történt a szerencsétlen kiállítás. A játékosom beleadott apait-anyait, lehet, hogy hidegebb fejjel mehetett volna bele a párharcba, de ilyen esetben nem tudom korholni őt. Emberhátrányban főleg nehéz a Ferencváros ellen, szerintem ha nem történik meg a kiállítás, meg tudtuk volna nyerni a mérkőzést.

Szergej Rebrov (FTC): - Nehéz meccs volt, a harmadik nyolc nap alatt, természetes, hogy sokan fáradtak voltak. Örülök ennek a pontnak, mert tudtuk, hogy nehéz meccs vár ránk, ellenfelünk nem véletlenül állt a negyedik helyen a forduló előtt. A második félidőben kicsit változtattunk, de nem sikerült sajnos győznünk. Nem tudunk mindig nyerni sajnos, ma sok helyzetet kialakítottunk, de az utolsó passzokba rendre hiba csúszott. Elemeznünk kell a meccset és menni előre, fontos találkozók várnak még ránk. (fradi.hu)

Olvastad már?
NB I: Felcsúton megint megállították a Fradit – maradt a kilencpontos előny
Egy Lovrencsics-öngóllal egyenlített Tokmac találatát követően a Puskás Akadémia, amely az utolsó húsz percben emberhátrányban futballozott.
Elolvasom

Bp. Honvéd - DVSC 3-1

Pisont István (Bp. Honvéd): - Nagyon fontos győzelmet arattunk. Többet birtokolta a labdát a Debrecen, de a célt mi értük el. Örülök a három pontnak, jót tett a lelkünknek. Nem tartalékoltak a játékosok, mindent beleadtak ebbe a meccsbe is. Szervezett, egységes volt a csapatunk. Kevés labdabirtoklást tudtunk csinálni, a kontrákra játszottunk. Jobban érvényesült az, amit mi szerettünk volna. Mentálisan erős a csapat, ezt az is jelzi, hogy harminc percig emberhátrányban voltunk. (haon.hu)

Vitelki Zoltán (DVSC): - Mindenképpen szerettük volna elkerülni a vereséget, így léptünk pályára. A hazai csapat akkor jutott el először a kapunkig, amikor a vezetést egy szöglet után megszerezte. Pontatlanok voltunk a befejezésnél. Szomorú vagyok, elkeseredett vagyok, a játékosok is szomorúak a vereség miatt. Sok van még előttünk, lehet javítani. Szerettünk volna pontokkal távozni. Dolgozunk tovább. (haon.hu)

Olvastad már?
NB I: Tízemberes Loki-veréssel hangolt a Honvéd a kupadöntőre – videó
3-1-s győzelmet aratott a Budapest Honvéd a DVSC ellen az OTP Bank Liga 26. fordulójának első vasárnapi meccsén.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Az MU-ba tart?
Lőw Zsolt
Van esély rá, hogy a Chelsea után egy másik nagy angol klub, a Manchester United is alkalmazza Thomas Tuchelt, valamint állandó segítőjét, Lőw Zsoltot.
Mezőkövesd
Ő lehet az új edző
A csakfoci.hu információi szerint Tóth Mihály a legesélyesebb jelölt a Mezőkövesd vezetőedzői pozíciójára, vele kezdheti meg az NB II-es idényt a borsodi csapat.
Ferencváros
Muhamed Besic
A csakfoci.hu információi szerint biztossá vált, hogy Muhamed Besic a szezon végén távozik a Ferencvárostól.
Tovább az összes átigazoláshoz