Az öltözőben esett össze a magyar edző

Feltöltve: 2016, március 7 - 21:21 Frissítve: 2016, március 7 - 21:22

Az NB III, Közép-csoportjának 21. fordulójában lejátszott FC Dabas–Budapest Honvéd-MFA II. bajnoki szünetében, az öltözőben rosszul lett Honti József, a házigazda csapat 61. életévében járó edzője.

"Az öltözőajtó bezárult, és Honti József mondta a magáét. Egyszer csak valaki közbeszólt. A sors volt az, afféle figyelmeztető jelet küldve. A következő pillanatban Honti József már a földön feküdt, miután a hangja elcsuklott és a jó kiállású férfi összeesett" - így számolt be az esetről a Foci a köbön. A Dabas ekkor 1–1-re állt a Honvéd-fakóval.

A megdöbbent játékosok mellett az orvosok is gyorsan cselekedtek. A mentő kórházba száguldott a szakemberrel, és bár délután sokáig nem jött hír az állapotáról, este üzenet érkezett. Honti Józsefet a Péterfy Sándor utcai kórházba szállították, és szerencsére csak a vérnyomásával adódtak gondok. Az eredmény a második félidőben nem változott. (Fotó: fcdabas.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON