ZTE

NB I: Az Újpest mellett három külföldi csapat is lecsapna a gólerős magyar támadóra

A csakfoci.hu információi szerint az Újpest mellett három külföldi csapat is szeretné megszerezni a ZTE-től távozó támadót, Bobál Gergelyt.
Csakfoci Admin 2020. július 9., csütörtök 9:00
A csakfoci.hu információi szerint az Újpest mellett három külföldi csapat is szeretné megszerezni a ZTE-től távozó támadót, Bobál Gergelyt.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. július 9., csütörtök 9:00

Nagy átalakuláson megy keresztül az NB I legutóbbi idényében 7. helyen végző ZTE, hiszen a bennmaradást kiharcoló játékosok közül csak mintegy féltucatnyinak van a következő szezonra is érvényes szerződése. A lejáró szerződése miatt szabadon igazolható Bobál Gergely távozása is biztosra vehető, aki iránt értesüléseink szerint a magyar élvonalból az Újpest érdeklődik, ám a 24 éves csatárnak osztrák, portugál és ukrán kérői is vannak.

Úgy tudjuk, az előző szezonban a ZTE házi góllövőlistáján 10 találattal második helyen végző csatárt a St. Pölten, a Nacional Funchal és a Kolos Kovalivka is szívesen látná a soraiban. Információink szerint Bobál sorsa minden bizonnyal jövő héten dől el.

Bobál az előző bajnokságban összesen 29 mérkőzésen lépett pályára a ZTE mezében, és a koronavírus-járvány miatti leállást követő újraindulás után nagy szerepet vállalt a bennmaradás kiharcolásában.

TOVÁBBI EXKLUZÍV HÍREKÉRT KÖVESD A CSAKFOCI.HU-T A FACEBOOKON IS:

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újra csapatot kapott
Ricardo Moniz
A Fradi és a Zete korábbi edzőjének, Ricardo Moniznak kell megmentenie a Zürich idei szezonját.
Fradi
Henry Wingo
A Csakfoci úgy tudja, hogy Henry Wingo nyártól jó eséllyel az MLS-ben szereplő Austin FC-ben folytathatja pályafutását.
BVSC
Lemondott a vezetőedző
Az NB II-es BVSC-Zuglót irányító Szekeres Tamás hétfőn lemondott vezetőedzői tisztségéről. A szakember november végén vette át az együttest, amely jelenleg a másodosztály 15. helyén áll. (hunfoci.hu)
Tovább az összes átigazoláshoz