Pisont: "Nem volt átütőerő a csapatomban"; Bódog: "Egy büntetőt nem kaptunk meg" – így látták az edzők

Így látták a szakvezetők az OTP Bank Liga 30. fordulójának keddi mérkőzéseit.
Csakfoci Admin 2020. június 17., szerda 12:34
Így látták a szakvezetők az OTP Bank Liga 30. fordulójának keddi mérkőzéseit.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. június 17., szerda 12:34

Kisvárda - ZTE FC 0-1

Bódog Tamás (Kisvárda): - Amit megadtak a Zalaegerszegnek, azt nekünk nem adták meg. Úgy gondolom, egy tizenegyest nem kaptunk meg, aminek döntő jelentősége volt. Előtte uraltuk a mérkőzést, jobbak voltunk, a ZTE a kontrákra épített. Volt egy meccslabdánk, egy nagy helyzet, ami bemehetett volna. Nem volt olyan sok kidolgozott helyzetünk, de ettől függetlenül a játékosokat nem tudom hibáztatni, mivel mentek előre, csinálták a dolgukat. Uraltuk a mérkőzést, de ezek az apróságok eldönthetik a meccset és el tudják venni azokat a pontokat, amiket fájó szívvel adunk oda. (ztefc.hu)

Márton Gábor (ZTE FC): - Nagyon nehéz meccs volt, de eddig mindegyik az volt. Nyilván vannak olyan meccsek, amik úgy alakulnak, hogy közben a végén könnyebbnek tűnnek. Úgy gondolom, hogy nagyon nagy tempó volt, még akkor is, ha főleg az első félidőben inkább miattunk nem volt igazi foci, mert próbáltuk a játékosokat kicsit pihentetni. Az is volt a tervünk, hogy szusszanjanak kicsit a játékosok a nagy utazgatásban és a sok futásban. Ez kellett a második félidőhöz is, hogy az első félidei csapat remekül megállja a helyét és teljesítse azt a célt, amivel felküldtük őket. Ettől függetlenül nagyon nehéz meccs volt, a Kisvárda is sokat próbálkozott, legfőképpen beívelésekkel, de voltak itt-ott helyzetek is. Lehet, hogy hazabeszélek, de úgy gondolom, hogy megérdemeltük a győzelmet, mert rúgtunk egy gólt és nem kaptunk. Talán ennyivel voltunk jobbak a Kisvárdánál. Ez semmit nem jelent, fújhatunk egy kicsit, de még mindig nincs vége. Semmi változás nem lesz a következő mérkőzéseken, ugyanúgy nyerni kell, hogy százszázalékosan biztosítsuk a helyünket. (ztefc.hu)

Honvéd - Ferencváros 0-2

Pisont István (Honvéd): - Nem játszottunk jól, és nem is éreztem a csapaton azt a frissességet, ami korábban jellemezte a társaságot. Érthető, hiszen zsinórban nyolcadik meccsünket játszottuk. Több pontatlan passzunk volt, a Ferencváros több lehetőséget teremtett a hibáinkból, ami megakadályozta a játék azon felépítést, amit szerettünk volna elérni. A Ferencváros a második félidőben egy pontrúgást követően tudott előnyt szerezni. Nem éreztem a Fradiban az átütőerőt, ami veszélyt jelentett volna ránk. Ez a pontrúgás döntően meghatározta a mérkőzést, és utána az egyéni hiba következett Eke részéről, és a rövidbe bepasszolták a labdát. Ezután nyugodtan játszott a Fradi, magabiztosan nyerte meg a mérkőzést. Voltak lehetőségeink, de nem volt átütőerő a csapatomban. Ez egy ilyen mérkőzés volt, de mindenképpen szeretném a játékosaimat megdicsérni. Nemcsak a mostani meccs miatt. Egy komoly sorozat után vagyunk, most ennyi volt bennünk sajnos. (honvedfc.hu)

Szergej Rebrov (Ferencváros): - Nagyon büszke vagyok a játékosaimra. Sokan azt gondolják, hogy könnyű volt célba érnünk, de keményen meg kellett dolgoznunk az első helyért. A Vidi mind a két idényben erős ellenfelünk volt, úgyhogy nagyon boldog vagyok az újabb aranyérem miatt, nem olyan könnyű ez, mint látszik. Ezt a címet is együtt harcoltuk ki a szurkolókkal és a játékosokkal. Örülök annak is, hogy ma megfelelő mennyiségű helyzetet dolgoztunk és használtunk ki. Nem érzem hogy bármiféle kockázat lett volna abban, hogy változtattam a kezdőcsapaton, rövid időn belül a negyedik mérkőzést kellett lejátszanunk. Mindenki az első perctől kezdve végighajtotta a neki jutott játékidőt. Nekünk végig a saját játékunkra kellett koncentrálnunk és ezt a játékosok is megértették, ez is kellett a sikerhez. Nagyon jó munkát végeztünk, a játékosoknál pedig kialakult az a győztes mentalitás, amit szerettünk volna. Most ünneplünk egy kicsit, de készülünk az Újpest elleni derbire és ott is nagyon motiváltak leszünk! (M4 Sport)

Olvastad már?
Videók: A csapatbuszon kezdődött, majd a népligeti parádéval folytatódott – így ünnepelte 31. bajnoki címét a Fradi
Először a csapatbuszon, végül a Népligetben ünnepelt a Fradi.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC
Szabó Levente
A csakfoci.hu úgy tudja, hogy Szabó Leventét a DVTK és az Újpest is meg akarja szerezni, de az sem kizárt, hogy a Vidi is számítana rá a következő szezonban.
Puskás Akadémia
Batik, Corbu, Slagveer
Honlapunk úgy értesült, hogy Batik Bence szerződését nem hosszabbítják meg a Puskásnál, a 30 éves játékos jelenleg a Vasassal tárgyal. Sajtóhírek szerint Corbut a Lecce vinné.
Fehérvár FC
Tristan Máni Orrason
A Breidablik 17 éves játékosát, Tristan Máni Orrasont teszteli a Fehérvár ezen a héten. A támadó középpályás mindkét szélen és csatárként is bevethető. (fotbolti.net)
Tovább az összes átigazoláshoz