Carrillo: "Követtem el hibákat én is"; Kuttor: "Egy félreérthető mondat miatt állítottak ki" – értékelések az MK-elődöntők után

Edzői értékelések a Magyar Kupa elődöntőinek első mérkőzései után.
Csakfoci Admin 2020. május 23., szombat 22:55
Edzői értékelések a Magyar Kupa elődöntőinek első mérkőzései után.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. május 23., szombat 22:55

Joan Carrillo (MOL Fehérvár FC): - Nagyjából olyan mérkőzést játszottunk, amilyenre számítottunk. Egy igazi küzdelmes találkozót játszottak a csapatok, de ez teljesen érthető, mindkét együttes azzal a motivációval lépett pályára, hogy ott legyen majd a Magyar Kupa fináléjában. Úgy gondolom, hogy sikerült kontroll alatt tartanunk a meccset, viszont hiába voltak meg a helyzeteink, nem tudtuk bevinni a második találatot, és nyitott maradt a találkozó, egy pontrúgás után ki is egyenlítettek a hazaiak. Ennyire könnyen nem jöhetne be az ötösön belülre egy szöglet se. Nem lesz könnyű dolgunk a visszavágón, de a célunk nem változott: ott szeretnénk lenni a döntőben a szurkolók, a klub és a játékosok családja miatt is. Nem volt egyszerű ilyen rövid felkészülés után és nézők nélkül pályára lépni, de örülök, hogy folytatni tudtuk a szezont, ez egy jó üzenet lehet mindenki számára a járvány elleni küzdelemben (...) Úgy gondolom, hogy tizenegyest kellett volna kapnunk akkor, amikor Houri a földre került a második félidőben. Annyit kiabáltam, hogy „penalty”, kaptam egy sárgát, van ilyen. Megnéztem a visszajátszást a lefújást után, most is azt mondom, hogy ez tizenegyes volt. De ezt nem kifogásként mondom, nem emiatt játszott döntetlent a két csapat, hanem amiatt, ami a pályán történt a 95 perc alatt. Követtem el hibákat én is, a játékosok is, benne van a futballban, hogy a játékvezetők is hibázhatnak. (molfehervarfc.hu)

Kuttor Attila (Mezőkövesd): - Azt gondolom, hogy nagyon jó futballt mutattunk be a mérkőzésen, sok lehetőségünk volt és volt esélyünk arra, hogy megnyerjük az összecsapást, de sajnos döntetlen lett az eredmény. A teljesítménnyel, mentalitással, a játék képével elégedett vagyok, de sajnálom, hogy nem sikerült megnyernünk a meccset. Azt gondolom, hogy még mindig 50-50% esélye van mindkét csapatnak, a második mérkőzésen fog eldőlni, hogy ki juthat majd tovább. Egy félreérthető mondat miatt kaptam a piros lapot, ha esetleg emiatt nem ülhetek le a kispadra a visszavágón, azt is meg fogjuk majd oldani. (mezokovesdzsory.hu)

Olvastad már?
MK-elődöntő: A Kövesd elveszítette az edzőjét a visszavágóra; iksz a Vidi ellen – videók
A Mezőkövesd vezetőedzője a kiállítás sorsára jutott a címvédő, MOL Fehérvár FC elleni Magyar Kupa elődöntőjének első mérkőzésén. A mérkőzés 1-1-el ért véget, így a fehérváriak várják előnyösebb helyzetből a visszavágót.
Elolvasom

Michael Boris (MTK Budapest): - Nagyon büszke vagyok a csapatra, mert amit a meccs előtt kértem, azt végrehajtották a fiúk. Természetesen a Honvéd elemezni fogja a mai mérkőzést, és majd egy teljesen más meccset fogunk játszani a jövő héten. (M4 Sport)

Pisont István (Honvéd): - Két hónap után játszottuk az első tétmérkőzésünket. A szünetben nyugtatni kellett a fiúkat, hogy ne türelmetlenkedjenek. Az MTK nagyon sok helyzetet dolgozott ki, és tulajdonképpen be is nyomott minket. Az első félidőben voltak nehézségek, ami várható is volt, hiszen egy új szemlélet indult el nálunk. Ilyenkor óhatatlanul becsúszik a hiba. Nekünk is voltak gólszerzési lehetőségeink az első félidőben. A legnagyobb lehetőségünk George előtt adódott, aki a kapussal szemben kilépett, és csak be kellett volna passzolnia a kapuba a labdát. Összességében örülök, hogy nem kaptunk gólt, de látszik, hogy még kell dolgoznunk. (M4 Sport)

Olvastad már?
MK-elődöntő: Biztos előnybe kerülhetett volna az MTK, de nem dőlt el semmi – videó
Az MTK több helyzetet dolgozott ki a Honvéd ellen, és a hajrában nem kapott meg egy jogosnak tűnő tizenegyest a Magyar Kupa elődöntőjének, zárt kapuk mögött játszott első mérkőzésén, így a döntés a visszavágóra maradt.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Tiszakécske
Edzőváltás
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően távozott a Tiszakécske éléről Kis Károly vezetőedző, utódja Balogh Pál lett.
Kecskemét
Szerződéshosszabbítás
A Kecskeméti TE meghosszabbította Szabó Alex szerződését.
Soroksár
Szerződéshosszabbítás
Kékesi Alexander meghosszabbította nyáron lejáró szerződését, így újabb 2 évre kötelezte el magát Soroksárra.
Tovább az összes átigazoláshoz