Fotó: www.facebook.com/tve1887.hu

Közlemény: "A csapat bebizonyította, hogy megérett az osztályváltásra" - a III. Kerület készen áll az NB II-re

A harmadosztályú III. kerületiek közleményben jelezték, hogy rendezett, tiszta viszonyok jellemzik a klub életét és készen állnak az NB II-re.
Nyikes Zoltán 2020. május 6., szerda 14:09
Fotó: www.facebook.com/tve1887.hu
A harmadosztályú III. kerületiek közleményben jelezték, hogy rendezett, tiszta viszonyok jellemzik a klub életét és készen állnak az NB II-re.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. május 6., szerda 14:09

A keddi nap folyamán már beszámoltunk arról, hogy egyelőre még nem egyértelmű, mely csapatok lesznek az NB II következő szezonjának részvevői. Mint ismert, a feljutókat és a kiesőket az NB II-ben és az NB III-ban is a záró tabella alapján határozzák meg, így az biztos, hogy a Közép-csoport és a Keleti csoport élén álló PMFC, illetve DEAC a következő idényt a másodosztályban kezdheti, ám a harmadik feljutó kiléte még kérdéses.

A Nyugati csoport élén végző Érdi VSE kedden bejelentette, hogy nem kér NB II-es licencet, míg a legjobb második Szentlőrinc egyelőre nem biztos, hogy tudja vállalni a másodosztályú küzdelmeket, így a feltöltési szabály alapján akár az is elképzelhető, hogy a Tiszakécske maradhatna az NB II-ben.

A döntés legnagyobb vesztese a III. Kerületi TVE lehet, amely egy ponttal maradt le az Érd mögött és egyértelmű cél volt az NB II. Ezt a szándékukat a szerdai közleményükben is megerősítették, és

kiemelték, hogy a csapat bebizonyította, szakmailag megérett az osztályváltásra.

A közlemény kitér arra is, hogy rendezett, tiszta viszonyok jellemzik a klub életét, a hazai mérkőzéseiken rendre telt ház fogadja a csapatokat, valamint a létesítményük is megfelelő lehet az infrastruktúra követelményeinek.

Az NB II-es bajnokság következő kiírásának mezőnyével kapcsolatban további kérdőjel lehet a BFC Siófok indulása, miután a mai napon beszámoltunk arról, hogy a Balaton-parti klub lehet a koronavírus-járvány okozta gazdasági krízis első áldozata, úgy tudjuk, a tulajdonos egy forintért árulja a klubot.

Íme a III. Kerületi TVE közleménye:

https://www.facebook.com/tve1887.hu/photos/a.355035281298150/1913189545482708/?type=3&theater

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Dárdai Bence
A hírek szerint a Liverpool és a Manchester United is szeretné leigazolni a Hertha 18 éves német-magyar támadó középpályását, Dárdai Bencét.
Tiszakécske
Edzőváltás
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően távozott a Tiszakécske éléről Kis Károly vezetőedző, utódja Balogh Pál lett.
Kecskemét
Szerződéshosszabbítás
A Kecskeméti TE meghosszabbította Szabó Alex szerződését.
Tovább az összes átigazoláshoz