Fotó: www.vasasfc.hu

NB II: Növelte előnyét az MTK, zsinórban hét meccse veretlen a Haladás - eredmények

A másodosztály 28. fordulójának fővárosi rangadója remek iramot és négy gólt hozott, a Haladás ezúttal a Békéscsabát múlta felül, míg a Szeged Grumic találatával győzött. NB II-es eredmények.
Nyikes Zoltán 2020. március 14., szombat 19:26
Fotó: www.vasasfc.hu
A másodosztály 28. fordulójának fővárosi rangadója remek iramot és négy gólt hozott, a Haladás ezúttal a Békéscsabát múlta felül, míg a Szeged Grumic találatával győzött. NB II-es eredmények.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. március 14., szombat 19:26

Az NB II 28. fordulójának rangadóján az éllovas MTK Budapest a remek formában lévő és a tavasszal még veretlen Vasas FC-t fogadta az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.

Az első játékrész nagyszerű iramot hozott és mindkét oldalon kialakultak helyzetek, ám ekkor még nem esett gól, egyik kapus eszén sem lehetett túljárni. A szünet után azonban már jöttek a gólok is, három perc alatt háromszor is rezgett a háló: előbb a 62. percben 18 méterről talált be, majd rögtön érkezett rá a válasz a túloldalon Vernestől, aki 11 méterről a bal sarokba vágta a labdát, a gyors adok-kapoknak pedig a 65. percben Prosser vetett véget, amikor is Schön beadását váltotta gólra.

A hátralévő időben a Vasas becsülettel küzdött és hajtott az egyenlítésért, ám egy kontrából a hajrában Baki döntötte el a három pont sorsát, így az MTK öt pontra növelte előnyét a Budafokkal szemben.

NB II, 28. forduló

MTK Budapest-Vasas FC 3-1 (Cseke 62., Prosser 65., Baki 93., ill. Vernes 64.)
Szombathelyi Haladás-Békéscsaba 1912 Előre 3-1 (Tóth B., 7., 43., Kiss B. 29., ill. Gréczi 11.)

BFC Siófok-Dorogi FC 0-0
Szeged-Csanád Grosics - Budaörs 1-0 (Grumic 15.)
Nyíregyháza Spartacus FC-WKW ETO FC Győr 0-1 (Priskin 63. - 11-esből)
Szolnoki MÁV FC-Aqvital FC Csákvár 1-1 (Novák 21. - 11-esből, ill. Daru 45.)

korábban játszották:
Gyirmót FC Győr-Soroksár SC 0-0
Vác FC-Kazincbarcika 0-1
Budafoki MTE-Duna Aszfalt TLC 0-0


Fotó: adatbank.mlsz.hu
Olvastad már?
Interjú: A légiósok nem tisztelnek minket - Mátyus már lenyugodott és egyre több dolgot vesz észre
Mátyus János a biztos kiesőnek hitt Haladással tett kisebb csodát hat meccs alatt. A szakember elmondta, milyen sokkoló látvány fogadta őt vezetőedzőként, beszélt a nálunk játszó légiósok tiszteletlenségéről, arról, miért keveredik szóváltásba az ellenfelek edzőivel. Interjú.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Az MU-ba tart?
Lőw Zsolt
Van esély rá, hogy a Chelsea után egy másik nagy angol klub, a Manchester United is alkalmazza Thomas Tuchelt, valamint állandó segítőjét, Lőw Zsoltot.
Mezőkövesd
Ő lehet az új edző
A csakfoci.hu információi szerint Tóth Mihály a legesélyesebb jelölt a Mezőkövesd vezetőedzői pozíciójára, vele kezdheti meg az NB II-es idényt a borsodi csapat.
Ferencváros
Muhamed Besic
A csakfoci.hu információi szerint biztossá vált, hogy Muhamed Besic a szezon végén távozik a Ferencvárostól.
Tovább az összes átigazoláshoz