Kassainak nem tetszett a DVTK szerelése - felülbírálta az MLSZ-t

Feltöltve: 2016, február 20 - 21:54 Frissítve: 2016, február 20 - 21:57

A Diósgyőr és a Honvéd bajnoki találkozója előtt Kassai Viktor játékvezető nem engedélyezte a DVTK számára a piros-fehér szerelés viseletét.

DVTK: Megvan Egervári első győzelme - kattints!

Szombat délután a DVTK 2-1-re legyőzte a Honvéd csapatát az OTP Bank Ligában, a találkozó előtt azonban a boon.hu beszámolója szerint volt némi közjáték Kassai Vitkor játékvezető és a diósgyőriek között.

"A DVTK mindenképpen piros-fehér csíkos mezben szeretett volna játszani hazai pályán a Budapest Honvéd ellen, a két klub előzetesen egyeztetett egymással a szerelésekről, ezt követően az MLSZ játékvezetői bizottsága írásban is jóváhagyta a kispestiek idegenbeli mezét. Kassai Viktor játékvezető azonban a mérkőzés előtt egy órával úgy döntött, hogy a DVTK nem játszhat piros-fehér csíkos mezben, ezért feketébe öltözött a csapat" – számolt be az incidensről a DVTK Twitter csatornája. A Budapest Honvéd egyébként talpig narancssárga szerelésben pompázott.

Kassai Viktor játékvezető segítői Tóth II. Vencel és Szpisják Zsolt, valamint Erdős József és Oláh Gábor voltak.

Az oldal arról is ír, hogy a mérkőzésen több játékvezetői döntést vitattak a jelenlévők, az egyik ilyen eset 2-0-ás állásnál a 41. percben történt, amikor is egy mintaszerű diósgyőri támadás révén (Bacsa ugratta ki Okukát, akinek a beadását Novothny passzolta a kapuba) a hálóba került a DVTK harmadik gólja, de az oldalvonali asszisztens jelzésére leshelyzet miatt nem adta meg a gólt Kassai Viktor játékvezető. (Fotó: Bujdos Tibor)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON