Ismét játékost cserélhet a Barcelona és a Juventus, 81 millióért távozhat a Napoli bekkje - külföldi körkép

A legfontosabb és legérdekesebb szombati hírek a külföldi foci világából és a nemzetközi átigazolási piacról. Körkép.
Csakfoci Admin 2020. augusztus 1., szombat 23:00
A legfontosabb és legérdekesebb szombati hírek a külföldi foci világából és a nemzetközi átigazolási piacról. Körkép.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. augusztus 1., szombat 23:00

ANGLIA

FA-kupa-döntő: Aubameyang volt a hős, duplával lőtte Európába az Arsenalt - videó

Arsenal / Tottenham: Az Independent információi szerint a Barcelona felajánlotta Philippe Coutinhót az Arsenalnak és a Tottenhamnek.

Chelsea: A Chelsea közel áll ahhoz, hogy szerződtesse a Bayer Leverkusen 21 éves német szélsőjét, Kai Havertzet. (Teamtalk)

Manchester City: A Sport értesülései szerint a Manchester City szerződtetné a Barcelona jobbhátvédjét, Sergi Robertót.

Tottenham: A Tottenham nem szándékozik eladni a 23 éves francia középpályását, Tanguy Ndombelét, akit az Inter is szeretne a soraiban tudni. (The42)

Fulham / Bournemouth / Stoke City: Az alábbi három klub érdeklődik a 21 éves angol támadó, Mallik Wilks iránt. (Football Insideer)

SPANYOLORSZÁG

Barcelona: A Barcelona kinézte magának a Manchester City 19 éves spanyol középső védőjét, Eric Garciát. (Goal)

Barcelona / Inter Miami: A Barcelona és David Beckham klubja, az Inter Miami ajánlatot készül tenni a Chelsea brazil szélsőjéért, Willianért. (Sky Sports)

Real Madrid: Az Everton 18 millió fontos ajánlatot tett a Real Madrid 23 éves spanyol balbakkjéért, Sergio Regulionért. (Sky Sports)

Az ESPN és az AS értesülései szerint a Real Madrid szeretné leigazolni a Sevilla középhátvédjét, Jules Koundét, akit sajtóhírek szerint 35 millió euróért szerződtethetik a madridiak.

Real Betis: A Real Betis érdeklődik az Arsenal spanyol középpályása, Dani Ceballos iránt, aki a szezont a londoniaknál töltötte kölcsönben. (Onda Cero)

OLASZORSZÁG

Napoli: A Napoli elnöke, Aurelio De Laurentis zöld utat adott Kalidou Koulibalynak, aki 81 millió font ellenében elhagyhatja a nápolyiakat a nyáron. (Sky Italia)

Juventus / Barcelona: A Sport értesülései szerint újabb játékoscsere jöhet létre a Juventus és a Barcelona között. A lap úgy tudja, Ivan Rakitic Torinóba, míg Rodrigo Bentancur a katalánokhoz igazolhat.

AC Milan: A Gazzetta dello Sport információi szerint az AC Milan kinézte magának a PSV jobbhátvédjét, Denzel Dumfriest.

Internazionale: Sajtóhírek szerint az Inter a Tottenhamtől távozó Jan Vertonghent szerződtetné. (Gazzetta dello Sport)

Serie A: Az Inter másodikként zárt, a Roma elverte az olasz bajnokot, Immobile gólrekorder lett – eredmények, videók

NÉMETORSZÁG

Bayern München: Niklas Süle, a Bayern München válogatott labdarúgója kilenc hónapos kihagyás után lépett újra pályára. A 24 éves belső védő csereként fél órát játszott az Olympique Marseille ellen 1-0-ra megnyert pénteki felkészülési mérkőzésen. A zárt kapus összecsapás egyetlen találatát Serge Gnabry szerezte a 19. percben. "Fizikálisan teljesen rendben vagyok már, de még érződik a meccshiányt" - értékelt Süle, aki október 19-én az Augsburg elleni Bundesliga-mérkőzésen szenvedett térdszalag-szakadást, azóta nem játszott, csapata 35 találkozóján nem állt a szakmai stáb rendelkezésére. A tudósítások alapján a bajorok végig nagy mezőnyfölényben futballoztak, akár több góllal is nyerhettek volna. Hansi Flick, a Bayern vezetőedzője elégedett volt alig két hete edzésbe állt csapata teljesítményével, az igazgatósági tag Oliver Kahnt pedig lenyűgözte az „elképesztően magas színvonal”, amelyen a müncheniek játszottak. A bajnok és Német Kupa-győztes Bayern 3-0-s előnyből várja a Chelsea elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágóját, melyet jövő szombaton játszanak Münchenben. (MTI)

Borussia Dortmund: A Borussia Dortmund leigazolná a Manchester United korábbi szélsőjét, Memphis Depayt, aki jelenleg a Lyonban játszik. (Bild)

FRANCIAORSZÁG

PSG: Francia sajtóértesülések szerint a PSG megszerezné a Bayern München 29 éves játékosát, Thiago Alcantarát, akit nemrégiben a Liverpool is kinézett magának. Sajtóhírek szerint a bajorok 30 millió euróért is hajlandóak elengedni az egyik legjobbjukat.

Lille: A Lille hivatalos felületen jelentette be, hogy szerződtette Besiktas rutinos csatárát, Burak Yilmazt, aki 2022-ig írt alá új csapatánál.

VILÁGFUTBALL

Svájc: Sorozatban harmadszor, története során pedig 14-edszer a Young Boys nyerte a svájci labdarúgó-bajnokságot. A berni csapat az utolsó előtti fordulóban 1-0-ra győzött a Sion otthonában, s a záró kör előtt ötpontos, behozhatatlan az előnye a második helyen álló St. Gallennel szemben. A svájci bajnokság a koronavírus-járvány miatti leállás következtében több mint egy évig tartott, a Young Boys 2019. július 21-én játszotta az első mérkőzését.

Kameruni válogatott: Ötvenhét éves korában elhunyt Stephen Tataw, a kameruni labdarúgó-válogatott volt csapatkapitánya. A helyi szövetség közlése szerint rövid lefolyású betegség után, pénteken érte a halál. Az 1990-as világbajnokságon ő vezette a szupersztár Roger Milla fémjelezte afrikai együttest, amely nagy meglepetésre bejutott a negyeddöntőbe, s ott is csak nagy csatában, hosszabbítás után kapott ki az angoloktól 3-2-re. Kamerun már a nyitómérkőzésen szenzációt okozott azzal, hogy 1-0-ra legyőzte a címvédő Argentínát. Tataw mind az öt meccsen pályára lépett a 30 évvel ezelőtti tornán, majd az 1994-es vb-n is csapatkapitánya volt a kameruni együttesnek. Pályafutása legnagyobb sikere az 1988-as Afrika Kupa-győzelem volt, halála előtt hazája szövetségének technikai igazgatójaként tevékenykedett. (MTI)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Dárdai Bence
A hírek szerint a Liverpool és a Manchester United is szeretné leigazolni a Hertha 18 éves német-magyar támadó középpályását, Dárdai Bencét.
Tiszakécske
Edzőváltás
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően távozott a Tiszakécske éléről Kis Károly vezetőedző, utódja Balogh Pál lett.
Kecskemét
Szerződéshosszabbítás
A Kecskeméti TE meghosszabbította Szabó Alex szerződését.
Tovább az összes átigazoláshoz