"A nyugalom a legfontosabb szempont" - ezért váltott edzőt az MTK

Feltöltve: 2016, február 3 - 13:26 Frissítve: 2016, február 3 - 16:23

Domonyai László klubigazgató szerint a játékosok felkészülése a legfontosabb szempont, ezért a csapat érdeke azt kívánta, hogy leváltsák László Csabát. Az MTK vezetője úgy látja, az új szakvezetővel, Teodoru Vaszilisszel megvan az esély a sikeres szereplésre, mivel a szakember tökéletesen ismeri a klub filozófiáját.

Domonyai László, az MTK klubigazgatója beszélt honlapunknak az edzőváltásról.

- Számunkra a játékosok lehető legjobb felkészülése a legfontosabb, a legfőbb szempont az, hogy ők nyugodtan tudjanak készülni a bajnokságra az edzéseken a felkészülés során. A csapat érdeke ezt a döntést kívánta meg. Úgy gondoljuk, hogy Teodoru Vaszilisszel megvan az esély a sikeres szereplésre, hiszen tökéletesen ismeri a klub mindennapjait és játékosait. 20 éve van a klubnál, a legkisebb korosztálytól kezdve a felnőttekig vett már részt a szakmai munkában. Nyert NB III-as bajnokságot a fiataljainkkal, de az edzői stáb tagjaként volt már részese NB I-es aranyéremnek is. A klub filozófiáját a legapróbb részletekig ismeri, azzal azonosul, így bízunk abban, hogy tavasszal egy remek MTK-t láthatunk majd irányítása alatt a pályán. (Fotó: mtkbudapest.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON