Debrecenben is lehet olimpia - a focit odavinnék

Feltöltve: 2016, január 27 - 12:38 Frissítve: 2016, január 27 - 13:07

A Nagyerdei Stadion és a Főnix Csarnok lehetnek olimpiai helyszínek 2024-ben, ha Budapest elnyeri a rendezés jogát.

Tavaly nyáron döntött arról az Országgyűlés, hogy támogatja a 2024-es nyári olimpia és paralimpia budapesti megrendezésére vonatkozó pályázati szándékot.

Debrecen – mint az egyik lehetséges vidéki helyszín – nem sokkal később támogatta a pályázati szándékot - írja a dehir.hu.

Budapest mellett Balatonudvariban, Balatonfüreden, Győrben, Miskolcon, Szegeden, Székesfehérváron, Üllőn, Veszprémben és Debrecenben rendeznének sportversenyeket. Debrecen két helyszínnel, a Nagyerdei Stadionnal és a Főnix Csarnokkal szerepel a szakmai anyaggal, a stadionban labdarúgó selejtező mérkőzéseket, míg a Főnixben kosárlabda selejtezőket rendeznének.

A tanulmányban az szerepel, hogy mindkét létesítmény megfelel a követelményeknek, azaz nincs szükség jelentős átalakításokra.

Budapest mellett a jelen állás szerint Los Angeles, Párizs és Róma száll harcba a 2024-es nyári olimpia és paralimpia játékok megrendezési jogáért. A 2024-es olimpia helyszínéről 2017 szeptemberében, a NOB 130. nemzetközi konferenciáján döntenek.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON