Újpest: Három játékos elhagyta az edzőtábort

Feltöltve: 2016, január 25 - 22:59 Frissítve: 2016, január 25 - 22:59

Kisebb sérülések miatt három Újpest-játékos már hazautazott Törökországból.

Elsőként Balogh Balázst kérdezte az ujpestfc.hu a kinti körülményekről, valamint hazatérésének okáról.

"Mint minden év telén, úgy idén is felüdülés volt az összes játékosnak a hazai mínuszokból a kellemes hőmérsékletű Törökországba kiutazni" - kezdi Balogh Balázs. "A szállásunk professzionális, és szerencsére az edzőpályák is közel vannak, így nem kell sokat utazni a napi két edzés helyszínére. Kiváló a pálya minősége, továbbá a szervezést dicséri az is, hogy ilyen jó ellenfelekkel játszhatunk felkészülési mérkőzéseket. Nekem sajnos ma haza kellett utaznom, mert a combhajlító izmomban fájdalmat éreztem, és mindenki úgy ítélte meg, hogy jobb itthon kezelni, így mire a többiek hazaérnek, már én is teljes értékű munkát végezhetek ismét. Hogy mindenkit megnyugtassak: nem érzem vészesnek a sérülésem."

"Még a felkészülés első hetében, az itthoni edzések megkezdésekor - egy rossz mozdulatot követően - fájdalmat kezdtem érezni a karizmomban" - ezt már Cseke Benjámin mesélte. "Az ultrahang részleges izomszakadást mutatott, aminek a kezelését azonnal meg is kezdték az orvosok. Az edzőtábor rajtjára már minden fájdalmam megszűnt, így nyugodt szívvel utaztam ki Törökországba. A tábor első hetének végéhez közeledve a kezelések hiánya miatt ismét előjöttek a karfájdalmaim. Ezek után döntöttünk úgy, hogy hazautazom. Mivel a kezeléseket itthon folytatják, a jövő hétre rendbe jöhetek, és a Megyeri úton már újra együtt edzhetek a többekkel."

Továbbá a hétvégén Mihály Dávid is hazautazott, így már ő sem edz a csapattal Törökországban.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON