Egervári nem csak a fizikai terhelésre figyel Diósgyőrben

Feltöltve: 2016, január 10 - 13:16 Frissítve: 2016, január 10 - 13:16

Egervári Sándor szerint minden a tervek szerint halad, eddig csupán egy sérülés és a havazás hátráltatta némileg a munkát Diósgyőrben.

Egervári Sándor, a Diósgyőr vezetőedzője beszélt az eddigi munkáról és a csapat előtt álló feladatokról.

- Minden a tervek szerint halad. Az előzetesen eltervezett munkát szinte maradéktalanul elvégeztük. Egerszegi Tamás pár napot kihagyott, de valószínűleg a jövő héten már ő is be tud kapcsolódni, és teljes értékű tagja lesz a keretnek. A csapat 99%-a sérülésmentesen és motiváltan végigvitte azt a munkát, amit elvártunk tőlük, úgyhogy nem lehetünk elégedetlenek, még akkor sem, ha előfordult, hogy a hirtelen jött havazás miatt helyenként havas is volt a pálya. Ez az a hét, amire alapozhatjuk a következő hetet, és nagyon remélem, hogy a jövő heti még erősebb terhelésre sikerült felkészíteni a csapatot. Nem csak a fizikai terhelés van jelen természetesen, hanem ahhoz hogy február 13-ra, az első bajnoki mérkőzésre megfelelőképpen fel tudjuk készíteni a csapatot, már nagyon sok taktikai elemet is beveszünk a mindennapokba. Mivel a műfüves pályák rendelkezésünkre állnak és jó állapotban vannak, ezért már ezen a héten is tudtunk ezen a téren előrelépni. Nagyon komoly munkával telnek majd a napjaink, de ez így van rendjén. A tervek szerint nekünk a második-harmadik héten lesz nagyon intenzív a program, már jövő héten is lesz két edzőmérkőzésünk szerdán és szombaton, majd az edzőtáborban nyolc nap alatt három találkozó szerepel a programban. (dvtk.eu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON