Kanta: "Csalódott lennék, ha nem végeznénk a dobogón"

Feltöltve: 2016, január 9 - 21:58 Frissítve: 2016, január 9 - 21:58

Az MTK középpályása, Kanta József felemásra értékelte a csapata ősszel mutatott teljesítményét. Szerinte a legemlékezetesebb meccs a Fradi legyőzése volt, az idény végeztével pedig szeretne a dobogón végezni, különben csalódott lenne.

Milyennek értékeled a csapat őszi szezonját?

Úgy érzem felemás őszt produkáltunk. A bajnokság nagyon szoros, az utolsó meccset leszámítva végig a dobogón voltunk, amit pozitívumnak értékelek, de a kupaszereplésünk sajnos nagyon rosszul sikerült, arra nem lehetünk büszkék.

László Csaba személyében új vezetőedző érkezett az MTK Budapesthez. Mekkora változást hozott mindez a csapat életében?

Nyilvánvalóak a változások, hiszen az eddigi megszokott taktikai variációk helyett, újakat alkalmazunk az új edzővel. A fociban törvényszerűek a változások, igyekszik mindenki alkalmazkodni és a legjobbját adni.

Hogy vagy megelégedve a saját teljesítményeddel?

Nem vagyok maradéktalanul elégedett, közepes őszt produkáltam. Nagyon motivált vagyok, hogy tavasszal sokkal jobb játékkal segítsem a csapatot.

Számodra melyik volt az „ősz meccse”?

Szerintem nagyjából mindenki a Fradi elleni meccsre gondol, ha ez a kérdés felvetődik. Mi győztük le először a zöldeket és Örökrangadót megnyerni, mindig különleges dolog.

Mit vársz a tavasztól egyéni és csapat szinten? Kijuthat az MTK az európai kupaporondra?

Ahogy említettem, nagyon motivált vagyok és keményen fogok dolgozni azon – a felkészülés alatt –, hogy jól sikerüljön a tavaszi szezonom. Minden adott szerintem hogy fellépjünk a dobogó valamelyik fokára. Számomra nagy csalódás lenne, ha nem sikerülne elérni ezt a célt. Szeretném megragadni az alkalmat hogy nagyon boldog új évet kívánjak minden MTK-snak, közös sikereket kívánok mindannyiunknak! (mtkbudapest.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON