Fotó: www.ztefc.hu
ZTE

Megerősítve: Utánpótlás-válogatott középpályást igazolt a ZTE

A PSV Eindhoven utánpótlásában pallérozódó Kun Bertalan kettő plusz egy évre szóló szerződést írt alá az NB I-es csapatnál.
Nyikes Zoltán 2020. július 13., hétfő 20:37
Fotó: www.ztefc.hu
A PSV Eindhoven utánpótlásában pallérozódó Kun Bertalan kettő plusz egy évre szóló szerződést írt alá az NB I-es csapatnál.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. július 13., hétfő 20:37

Hivatalossá vált, amit a csakfoci.hu múlt hét pénteken elsőként jelzett:

a Zalaegerszegi TE FC-nél folytatja pályafutását Kun Bertalan,

aki az előző idényben a másodosztályú ETO FC Győrnél játszott, ahol azonban  nem hosszabbították meg a lejáró szerződését, így most szabadon igazolhatóként került az NB I-es csapathoz. Kun 2+1 évre szóló szerződést írt alá a zalaiaknál.

A tehetséges bal lábas támadó középpályás, aki balszélsőként és bal oldali védőként is bevethető, a holland PSV Eindhoven utánpótlásában pallérozódott, miközben U15-től U19-ig az összes magyar korosztályos válogatottban is szerepelt. A PSV-vel 2016-ban U17-es, 2018-ban U19-es holland bajnoki címet szerzett.

2019-ben igazolt az ETO FC Győrhöz, ahol 11 NB II-es bajnokin és egy Magyar Kupa-mérkőzésen lépett pályára az 1999-es születésű futballista.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Dárdai Bence
A hírek szerint a Liverpool és a Manchester United is szeretné leigazolni a Hertha 18 éves német-magyar támadó középpályását, Dárdai Bencét.
Tiszakécske
Edzőváltás
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően távozott a Tiszakécske éléről Kis Károly vezetőedző, utódja Balogh Pál lett.
Kecskemét
Szerződéshosszabbítás
A Kecskeméti TE meghosszabbította Szabó Alex szerződését.
Tovább az összes átigazoláshoz