MK-döntő: Kijelölték a játékvezetőt – nemzetközi tapasztalattal rendelkező bíró vezet

Bognár Tamás vezeti a szerda esti Honvéd-Mezőkövesd Magyar Kupa-döntőt.
Csakfoci Admin 2020. június 3., szerda 11:54
Bognár Tamás vezeti a szerda esti Honvéd-Mezőkövesd Magyar Kupa-döntőt.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. június 3., szerda 11:54

Bognár Tamás vezeti a szerdán, 20 órakor megrendezésre kerülő Honvéd-Mezőkövesd Magyar Kupa-döntőt a Puskás Ferenc stadionban - derül ki az MLSZ adatbankjából. A 41 éves sárvári születésű játékvezető karrierje során először vezetheti majd a kupadöntőt.

Bognár az élvonalban a Kaposvár-Lompard Pápa (1-0) bajnokin mutatkozott be 2006. április 8-án. Karrierje legnagyobb elismerését a 2011/2012-es MLSZ Gálán kapta, miután a szezon legjobb játékvezetőjének választották. 2009 óta FIFA-bíró, és az idényben már 5 nemzetközi mérkőzést vezetett - ugyanennyi alkalommal a szaúdi élvonalban is közreműködött bíróként.

Eddig 199 NB I-es bajnokin fújta a sípot. Összesen 874 sárga lapot, és 61 pirosat osztott ki.

A szerda esti összecsapáson Bognár munkáját az oldalvonal mellől Tóth II Vencel és Vígh-Tarsonyi Gergő, az alapvonal mögül Andó-Szabó Sándor és Berke Balázs segíti. A tartalék játékvezetői feladatokat Szert Balázs látja el.

Olvastad már?
MK-döntő: Minden jegy elkelt, 10 ezer néző lesz - szigorú szabályok a Puskás Arénában
Hollandiában is téma a Magyar Kupa-döntő, a rendkívüli körülmények ellenére várhatóan nagyszerű hangulat lesz a Puskás Arénában.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz